Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Head of Treasury till Humana

Stockholm

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom en Treasury-funktion på ett noterat bolag och vill ta nästa kliv – att ansvara för en sådan funktion – kan detta vara en spännande utmaning. Som Head of Treasury hos Humana får bygga upp en ny funktion.

Vad kan Humana erbjuda dig?
Vi är 20 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som varje dag strävar efter att ge bättre livskvalitet åt våra 10 000 kunder och klienter. Våra värdeord engagemang, glädje och ansvar är drivkraften för att ge människor ett bra liv.

Nu letar vi efter dig som vill ansvara för att bygga upp en Treasury-funktion till vår koncern. Har du tidigare erfarenhet av en treasury-funktion i nordisk eller internationell koncern kan du hos oss få möjlighet att ta ansvar för att etablera en sådan funktion. Tycker du om att ha många bollar i luften, har förmågan att växla mellan strategiska och operativa arbetsuppgifter samt har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer kan detta vara en spännande roll för dig.

Rollen är placerad på vårt kontor i Stadshagen, Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hantera banklåneavtal, koncerninterna låneavtal, cash pools och likviditetsfrågor
  • Risk management
  • Huvudsakliga kontaktperson för våra banker
  • Finansiell analys av koncernens finansnetto och nettoskuld
  • Självständigt ansvara för, driva och utveckla koncernens Treasury funktion
  • Stödja koncernens affärsområden i cash management och bankfrågor
  • Bidra till utveckling och effektivisering av processer, rutiner och extern rapportering inom ditt område
  • Driva och utveckla KPIer och övrig finansiell rapportering
  • Vara delaktig i förvärv och försäljningar samt driva integreringen av nya bolag från ett Treasury perspektiv
  • Ad hoc-analyser till CEO och CFO

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som kan utveckla processer och rutiner för att driva en effektiv treasury-funktion. Kanske har du varit med i ett förändringsprojekt sedan tidigare och självklart ser du olika systemstöd som en möjliggörare, Du har relevant akademisk examen och erfarenhet från en liknande funktion. Eftersom vi är en nordisk koncern behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift.  I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Humana med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande – varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Sök jobbet

Om Humana

Vi är 20 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som varje dag strävar efter att ge bättre livskvalitet åt våra 10 000 kunder och klienter. Våra värdeord engagemang, glädje och ansvar är drivkraften för att ge människor ett bra liv.
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med uppgift att ge människor ett bra liv som företag som erbjuder tjänster inom individ-och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS.
Humanas nettoomsättning under 2022 uppgick till 9 199 MSEK. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm.  Mer information finns på www.humana.se.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv