Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Head of Group Accounting till Cint

Koncern­redovisningStockholm

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt och innovativt tech-bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många!

Vad kan Cint erbjuda dig?
Cint är ett globalt ledande bolag som via sina 14 kontor i de större städerna runtom i Europa, Asien och USA effektiviserar insamlande och analys av konsumentbeteenden åt sina kunder. Effektiviseringarna uppnås tack vare de automatiserade lösningar som erbjuds via Cint’s teknologiplatform. Cint tror verkligen på sina medarbetare och genom att ge chansen att utvecklas skapar man även tillväxt i bolaget. Vill du utvecklas och växa i ett modernt bolag med en härlig företagskultur – hoppa då på resan med Cint!

Som Head of Group Accounting har du en nyckelroll i finansfunktionen och kommer vara högst delaktig i den fortsatta utvecklingen för att möta framtidens krav. Du kommer ha ett helhetsansvar för konsolideringen och externa rapporteringen för Cint Group. Dessutom kommer du även ansvara för och utveckla ramverket för Risk- och Internal Control inom koncernen. Du rapporterar till CFO.

Tjänsten är placerad på Cints huvudkontor mitt i Stockholm City.

I rollen ingår:

  • Övergripande ansvar för koncernredovisning/konsolidering samt säkerställa regelefterlevnad
  • Ansvara för konsolideringen vid månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Framtagande av externa rapporter såsom t.ex årsredovisning/delårsrapporter enligt IFRS
  • Säkerställa att samtliga dotterbolag följer lokal GAAP samt vara uppdaterad kring regelverksförändringar
  • Implementation av nya redovisningsstandarder
  • Koordinera extern revision och kontaktperson gentemot revisionsbyrå
  • Förvärvsanalyser och implementering av förvärv i koncernen
  • Ledande roll i övriga förekommande projekt och aktiviteter

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en akademisk examen och flerårig erfarenhet från liknande roll med koncernredovisning, komplexa redovisningsfrågor och rapportering, Vidare har du mycket goda kunskaper i både K3 och IFRS. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av personalledning och/eller erfarenhet av internationella eller noterade bolag. Väsentligt för rollen är du har erfarenhet av att utveckla, effektivisera och automatisera processer och arbetssätt. Du är systemintresserad och har goda kunskaper i svenska, engelska och Excel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har goda ledaregenskaper, är strukturerad samt har en god förmåga att prioritera och är kommunikativ. Du är lugn och trygg samtidigt som du gillar att arbeta i ett högt tempo mot många kontaktytor i den internationella organisationen.

Har vi väckt ditt intresse?  
I denna rekrytering samarbetar Cint med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme på helene.werme@mpya.se,  070-897 11 57 eller Sofia Sand på sofia.sand@mpya.se, 070-353 39 76.  Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Sök jobbet

Om Cint AB

Founded in 1998, Cint is a technology company delivering solutions that transform and accelerate how marketers and researchers gather insights. Cint’s mission is to power greater efficiencies within the sample supply chain, leading to smarter, faster, more cost effective access to insights.  The company’s Sample Management Platform is the world’s only solution built to enhance sample procurement, sample fulfillment and panel management functions.
At the core of Cint’s Sample Management Platform is the Insight Exchange – a fully transparent panel marketplace, connecting marketers and researchers to over 1,500 panel providers worldwide.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv