Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Head of Accounting Netigate

Redovisnings­chefStockholm

Head of Accounting till Netigate

Söker du en roll där du får ta ansvar för att driva redovisningsavdelningens digitala utveckling?  Söker du en roll hos ett företag under stark tillväxt ? Då kan rollen som Redovisningschef hos på Netigate vara din nästa utmaning.

Vad kan Netigate erbjuda dig?
Netigate omsätter cirka 150 MSEK fördelat på tre dotterbolag i Sverige, Norge och Tyskland. Vi erbjuder en plattform för att samla in feedback från såväl kunder som medarbetare, vår vision är att den skall hjälpa människor och organisationer att nå sin fulla potential.

I denna roll kommer du att få driva den digitala utvecklingen av den funktion du ansvarar för samt coacha och vidareutveckla dina medarbetare.  Du kommer att få identifiera, planera och driva de projekt som är nödvändiga för att redovisningsfunktionen skall kunna möta den kraftiga tillväxt som Netigate planerar för. Har du tidigare erfarenhet från ett företag under stark tillväxt och ledarskapspotential skulle detta kunna vara din första ledarroll  Rollen rapporterar till CFO och är placerad på vårt huvudkontor på  Drottninggatan i Stockholm. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • Implementera och förbättra rutiner, processer och arbetssätt
  • Leda och driva utredningsfrågor inom ansvarsområdet såsom intern kontroll, moms, skatt, redovisningsprinciper m.m.
  • Coacha och stötta medarbetarna inom redovisningsfunktionen
  • Övergripande ansvar för legal redovisning
  • Ansvar för månads- och årsbokslut
  • Ansvar för upprättande av årsredovisning
  • Konsolidering och koncernredovisning
  • Ansvar för kassaflödesprognoser
  • Övergripande ansvar för rapportering av skatter och moms
  • Diverse ADHOC projekt

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant utbildning samt erfarenhet av kvalificerad redovisning eller revision. Vi tror att du har erfarenhet från en snabbrörlig miljö, tidigare erfarenhet av en ledarroll ser vi som meriterande. Som Redovisningschef hos Netigate har du personalansvar för tre medarbetare och övergripande ansvar för den legala redovisningen för koncernen.  Som person har du högt driv och hög initiativförmåga och arbetar strukturerat.  För att trivas i rollen behöver du vara flexibel och bekväm i en föränderlig miljö.  Du uppskattar många kontaktytor såväl internt som externt och behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Netigate med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se eller Malin Skotte på malin.skotte@mpya.se,  Då intervjuer och urval kommer att ske löpande välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt.  

 

Sök jobbet

Om Netigate

Om NetigateNetigate grundades i Stockholm 2005 och är idag ett internationellt SaaS-företag med tusentals kunder. Vi hjälper företag att förstå sina två viktigaste tillgångar: medarbetare och kunder. Med Netigate så ger du dina medarbetare och kunder en röst att göra sig hörda. Vi erbjuder en plattform för att samla in feedback, vi hjälper dig att förvandla data till insikter. För mer information vänligen se www.netigate.net

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv