Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Hållbarhetscontroller till Svensk Cater i Löddeköpinge

ControllerLund

“Vi gör det lätt för våra kunder att servera hälsosam, inspirerande och ansvarsfullt producerad mat.” 

Som Hållbarhetscontroller erbjuds du en spännande roll i ett bolag med en omsättning på drygt 4 miljarder SEK. I rollen kommer tyngden att ligga på CSRD, Corporate Sustainability Reporting Directive.  Du ansvarar för analys av EU-policys samt implementering  och rapportering av aktuella policys för Svensk Cater. Bolagets kunder ställer allt fler krav på en hållbar försörjning så rollen är efterlängtad!

Tjänsten är belägen på bolagets huvudkontor i fina lokaler i Löddeköpinge, och du rapporterar till CFO Johan. Johan är en närvarande chef som ger frihet och är stöttande när det behövs. Du har även en streckad linje till Lone som är Compliance Manager för Euro Cater Group i Danmark. Lone har väldigt god kunskap inom området och stöttar gärna.

 

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Analysera och implementera EU-policys inom CSRD
  • Sätta upp och analysera rapportering för områdena; miljöfaktorer, sociala faktorer och styrning
  • Projektleda efterlevnadsaktiviteter av ovan i organisationen med stöd av ledning
  • I samarbete med IT-avdelningen säkerställa allmän cyber/informationssäkerhet enligt NIS2 (Nätverks- och informationssäkerhet)

 

Har vi fångat ditt intresse?

För att trivas i rollen är du flexibel och har ett stort intresse av och drivs av hållbarhetsfrågor. Du är metodisk och analytisk och har erfarenhet av att driva projekt. Du har ett driv att förändra och förbättra och att ständigt vilja utveckla processer och rutiner. Vidare är du pedagogisk med en kommunikativ förmåga och är bra på att skapa goda relationer. Vi tror att du är Civilekonom och har några års arbetslivserfarenhet som Controller eller kanske jobbar du idag inom revision och vill ta nästa steg. Du har god kunskap i svenska i såväl tal som skrift.

 

Hur går vi vidare?

Låt oss prata mer över en kopp kaffe. I denna rekrytering samarbetar Svensk Cater med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på 070-9966176 eller amelie.rijpma@mpya.se eller Kristina Bennet på 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Svensk Cater AB

Svensk Cater är en av landets ledande grossister för uteätarmarknaden. Från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 17 lokala lager. Alla har de ett noga utvalt sortiment för att passa den lokala marknadens behov. Ett starkt lokalt engagemang är vårt signum. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter från internationellt kända varumärken i kombination med produkter från lokala producenter. Svensk Cater ägs av Euro Cater A/S och i samma koncern ingår även Dansk Cater. Koncernens gemensamma omsättning är ca 13 miljarder SEK. Svensk Cater omsätter ca 4,2 miljarder SEK. www.svenskcater.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv