Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Gruppchef inom reskontra till Martin & Servera i Norrköping

Redovisnings­chefNorrköping

Är du ekonom med ledarerfarenhet som vill arbeta i en framgångsrik koncern som driver ett målinriktat arbete för hållbarhet, miljö och sociala frågor?

Martin & Servera rekryterar nu till två spännande nyckelpositioner till deras framgångsrika Shared Service Ekonomicenter, och vi på Mpya hanterar rekryteringsprocesserna. Vi söker dig som vill leda och driva utveckling i rollen som gruppchef för antingen kundreskontra eller leverantörsreskontra.

Martin & Serveras Ekonomicenter är ett verksamhetsnära och serviceorienterat kompetenscenter som ska förenkla vardagen för koncernens bolag. Det övergripande uppdraget är att bidra till koncernens utveckling, detta genom via effektiva system och processer. Just nu är Martin & Servera inne i en spännande utvecklings – och förändringsresa där de lanserar ett nytt koncerngemensamt affärssystem. Genom aktivt deltagande bidrar de på Ekonomicenter med deras expertis i projektet. Som gruppchef kommer du ha en viktig funktion för detta samt leda gruppens arbete framåt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I dag arbetar cirka 30 personer inom Ekonomicentret med att hantera den löpande redovisningen och reskontran för alla 14 svenska bolag inom koncernen. Varje grupp inom reskontra består av 7–10 medarbetare.

I rollen som gruppchef har du ett direkt personalansvar för din grupp och rapporterar till Erika som är Chef för Ekonomicenter. Du kommer ingå i Ekonomicentrets ledningsgrupp som tillsammans säkerställer och driver verksamheten framåt.

  • Utveckla och förvalta befintliga processer och rutiner för hur arbetet praktiskt ska utföras
  • Självständigt utarbeta och implementera nya lösningar så att de når deras mål ur ett helhetsperspektiv
  • Självständigt fatta beslut i frågor inom ramen för fastställda rutiner, avtal, policys och processer samt inom tilldelat ansvarsområde
  • Leda, utveckla och motivera medarbetarna
  • Planera verksamheten
  • Delta i utvecklingsprojekt och driva frågor mot externa parter

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi, och som arbetat i minst 5 år inom ekonomiområdet (controlling, redovisning, reskontra eller motsvarande). Du är van att hantera stora och komplexa flöden och har ett stort intresse för att utveckla rutiner och processer. Vidare ser vi att du gärna deltar i olika projekt och är duktig inom system, det är positivt om tidigare arbetat med SAP/S4Hana. Vi ser det även som meriterande om du har en dokumenterad ledarskapserfarenhet .

Du har ett flexibelt och lösningsorienterat arbetssätt, med god initiativförmåga. Din omgivning beskriver dig som en positiv och glad person. Du hjälper till att bygga ett gott förtroende, såväl i teamet såsom inom organisationen, genom att vara prestigelös och engagerad.

Placeringsort: Norrköping

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Såklart! Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast den 16 april 2023. I den här rekryteringen samarbetar Martin & Servera med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Anna Haga på 0709-71 00 16 eller anna.haga@mpya.se

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök jobbet

Om Martin & Servera

Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder som är allt från offentlig måltidsverksamhet, stora restaurang- och hotellkedjor till det lokala bageriet.  Martin & Servera-gruppen består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Fiskhallen Sorunda och Kötthallen Sorunda.  

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv