Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Group Risk Manager till BHG i Malmö

Group ControllerMalmö

Du är efterlängtad! Ta chansen att ansvara  och driva riskkartläggning och intern kontroll hos BHG, Nordens största bolag inom e-handel. Rollen är delvis ny och för rätt person finns en fantastisk möjlighet att sätta sin egen prägel på hur BHG arbetar med intern kontroll och riskhantering. Rollen är placerad på BHGs huvudkontor beläget vid Centralstationen i Malmö. Du ingår i koncernekonomiteamet och rapporterar till CFO.

Du erbjuds ett spännande och fritt arbete i ett bolag där du styr din egen tid. Miljön på BHG är inkluderande och du kommer ha många duktiga och trevliga kollegor omkring dig. Genom ditt arbete kommer du dessutom skapa ett stort kontaktnät inom koncernens många bolag runtom i Norden och Europa. BHG är en platt organisation vilket gör att du har stor möjlighet att påverka, och det du gör syns verkligen. 

 

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Ansvara för att driva och vidareutveckla BHGs arbete med ramverk för intern kontroll
  • Ha en nyckelroll i att identifiera koncernens huvudsakliga finansiella, operationella och legala risker och hur de hanteras
  • Ha löpande kontakt med bolagen i koncernen för att identifiera förbättringsområden inom intern kontroll och stötta bolagen med att genomföra förbättringar till exempel genom att förmedla best practice inom koncernen
  • Sammanställa rapporter och analyser av intern kontroll och riskhantering till BHGs ledning och styrelse
  • Driva och vidareutveckla BHGs transfer pricingmodell och dokumentation

 

Är det dig vi söker?
För att lyckas i rollen är du kommunikativ, noggrann, pragmatisk och har en stark initiativförmåga. Du har ett stort intresse för att förstå olika typer av verksamheter och deras behov och vill vara med och driva utveckling av riskhantering och intern kontroll i en starkt entreprenöriell miljö. Du trivs med att skapa goda relationer och upplevs som kommunikativ. Vi tror att du har några års erfarenhet från en revisionsbyrå och/eller har erfarenhet från internrevision på ett bolag. Du har goda systemkunskaper och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

 

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar BHG med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på tel. 070-9966176 eller amelie.rijpma@mpya.se eller Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om BHG Group

BHG är den största onlineaktören inom konsumenthandel i Norden. Vi har utöver våra nordiska verksamheter också en betydande närvaro i övriga Europa, liksom på utvalda marknader utanför Europa. Vår starka position på våra marknader innebär att vi är den största onlineaktören i Europa inom Home Improvement, som innefattar både Do-It-Yourself och Heminredning. Genom vårt ekosystem av onlinedestinationer, som kompletteras och understöds av fysiska showrooms och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom last-mile leveranser och installationer, erbjuder vi marknadens ledande utbud av välkända externa och egna varumärken. Totalt uppgår antalet unika produkter i gruppen till närmare en miljon, vilket tillsammans med vårt övriga utbud, utgör ett komplett erbjudande inom DIY, fritidsprodukter, möbler och heminredning.
I Gruppen ingår över 100 onlinedestinationer, innefattande till exempel: www.bygghemma.se, www.trademax.se, www.chilli.se, www.furniturebox.se och www.nordicnest.se – och över 70 showrooms. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och vi har verksamheter i de flesta europeiska länder. BHG är noterat på Nasdaq Stockholm, med tickern BHG.
BHG:s e-handelsverksamheter har över 2 000 anställda som varje dag arbetar för att skapa en optimal köpupplevelse genom kombinationen av ett oöverträffat produktutbud och smart teknologi, kombinerat med ledande produktexpertis och ett brett utbud av service- och tjänster.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv