Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Group Reporting Manager till Dustin Group

Koncern­redovisningNacka

Söker du en roll som Group Reporting Manager för ett noterat internationellt bolag? Brinner du för ledarskap, koncernredovisning och förändringsarbete? Då kan rollen som Group Reporting Manager till Dustin Group vara din nästa utmaning.

Vad kan Dustin erbjuda dig?
Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux. Vi hjälper våra kunder att ligga i framkant med rätt IT-lösning, vid rätt tidpunkt och till rätt pris. Vi vet att tekniken inte skapar värde på egen hand. Det är våra 2 400 kollegor som verkligen gör skillnad. Vi arbetar tillsammans för att ge kunderna rätt IT-lösningar och göra deras vardag enklare. Och vi ser till att ha roligt under tiden. För vi tror att nöjda kollegor leder till nöjda kunder. Och vi vet att vi är starkast tillsammans. Att vi alltid vinner som ett lag. Dustin är nu behov av att rekrytera en Group Reporting Manager.

I rollen Group Reporting Manager kommer du ha en viktig roll i Dustins fortsatta utveckling och lönsamhet. Du har det övergripande ansvaret för externrapportering samt säkerställa kvalitén i redovisningen och rapportering och för att vidareutveckla funktionen. Du kommer att ansvara för gruppen totalt tolv personer (varav fyra i Nederländerna) samt ha nära samarbete med övriga inom Finance. Gruppen är för närvarande uppdelad i en koncern- och en redovisningsgrupp. Chefen för redovisningsgruppen rapporterar direkt till dig.

Du kommer vara en del av Group Reporting & Internal Control samt rapportera till Head of Group Reporting & Internal Control, som du kommer att ha ett tätt samarbete med. Tjänsten är placerad på huvudkontoret vid Nacka strand.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda och utveckla det dagliga arbetet på Accounting and Financial Reporting teamet, entusiasmera individ och grupp
  • Handleda chefen för redovisningsavdelningen
  • Ytterst ansvarig för framtagande och kvalitetssäkra den finansiella rapporteringen såsom kvartalsrapporter och årsredovisning enligt IFRS
  • Koncernens IFRS expert, säkerställa att nya regler efterlevs
  • Förvärvskalkyler, behjälplig vid finansiell due diligence samt integration av nya bolag
  • Skatt koncernövergripande
  • Transfer pricing koncernövergripande
  • Kontinuerligt förbättra befintliga rutiner/processer /systemstöd
  • Arbeta med koncernövergripande utvecklingsprojekt ex operationell effektivitet och digitalisering
  • Kontakt med revisorer och intern funktionen för intern kontroll

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning samt gedigen erfarenhet av koncernredovisning och konsolidering samt tidigare erfarenhet av ledarskap. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har arbetat med många legala enheter, i noterad miljö och på olika geografiska marknader.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har goda ledaregenskaper och är kommunikativ. Vidare är du strukturerad, nyfiken och har god förmåga att prioritera. Du är lugn och trygg samtidigt som du gillar att arbeta i ett högt tempo med många kontaktytor i en internationell miljö.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Dustin med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme på helene.werme@mpya.se eller Sofia Sand på sofia.sand@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Dustin AB

Dustin is a leading online IT partner in the Nordics and the Benelux. We help our customers to stay in the forefront by providing them with the right IT solution for their needs.
We offer approximately 280,000 products with related services to companies, the public sector and private individuals. Sales for the financial year 2020/21 amounted to approximately SEK 15.9 billion and just over 90 per cent of the revenues came from the corporate market.
Dustin has approximately 2,400 employees who are passionate about and believe in technology and the possibilities it offer. The company has been listed on Nasdaq Stockholm since 2015 with headquarters in Nacka Strand just outside central Stockholm.
Curious to know more?  https://www.dustin.se/

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv