Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Group Financial Controller till Dustin Group

Koncern­redovisningNacka

Tycker du att koncernredovisning och rapportering är roligt och vill få möjligheten att utveckla processer och arbetssätt? Visst vill du vara delaktig i Dustins fortsätta utveckling och lönsamhet? Då kan rollen som Group Financial Controller till Dustin Group vara din nästa utmaning.

Vad kan Dustin erbjuda dig?
Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux. Vi hjälper våra kunder att ligga i framkant med rätt IT-lösning, vid rätt tidpunkt och till rätt pris. Vi vet att tekniken inte skapar värde på egen hand. Det är våra 2 400 kollegor som verkligen gör skillnad. Vi arbetar tillsammans för att ge kunderna rätt IT-lösningar och göra deras vardag enklare. Och vi ser till att ha roligt under tiden. För vi tror att nöjda kollegor leder till nöjda kunder. Och vi vet att vi är starkast tillsammans. Att vi alltid vinner som ett lag. Dustin är nu behov av att rekrytera en Group Financial Controller.

I rollen som Group Financial Controller kommer du vara en del av Group Accounting teamet. Teamet ansvarar för konsolideringen av koncerns bolag samt säkerställa den legala rapporteringen. Ni möjliggör så att Dustin har en effektiv, korrekt och relevant rapportering som möter rapporteringskrav samt förväntningar från ledning, styrelse och marknad.

Du kommer ingå i team på tre personer och du rapporterar till Group Reporting Manager. Du kommer sitta på Dustins huvudkontor vid Nacka Strand.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Konsolidering och kvalitetssäkring av koncernens legala och operativa månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Avstämning av eget kapital, beräkning av skatt, upprättande av kassaflöde och redovisning av incitamentsprogram
  • Ansvar för upprättande av ESEF-rapportering
  • Ansvar för koncernens förvärvsregister
  • Arbeta med komplexa redovisningsfrågor och bidra med tolkning och implementation av nya regelverk
  • Delaktig upprätta delårsrapporter och årsredovisning
  • Aktiv roll i vidareutveckling av rutiner och processer kopplat till redovisning och rapportering
  • Ha en löpande dialog med verksamheten och ge stöd i frågor avseende koncernredovisning och konsolideringssystemet
  • Kontakter med revisorer och andra rådgivare

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och har ett par års erfarenhet av liknande roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en internationell miljö. Du har god förståelse och stort intresse av koncernredovisning och IFRS. Väsentligt för rollen är att du drivs av att bedriva förändringsarbete och utveckla processer och rutiner. Du är systemintresserad och har goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är strukturerad och arbetar kvalitetsmedvetet samt har en förmåga att växla mellan detaljfokus och övergripande helhet. Du är lugn och trygg samtidigt som du gillar att arbeta i ett högt tempo mot många kontaktytor i en internationell miljö.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Dustin med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme på helene.werme@mpya.se eller Sofia Sand på sofia.sand@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Dustin AB

Dustin is a leading online IT partner in the Nordics and the Benelux. We help our customers to stay in the forefront by providing them with the right IT solution for their needs.
We offer approximately 280,000 products with related services to companies, the public sector and private individuals. Sales for the financial year 2020/21 amounted to approximately SEK 15.9 billion and just over 90 per cent of the revenues came from the corporate market.
Dustin has approximately 2,400 employees who are passionate about and believe in technology and the possibilities it offer. The company has been listed on Nasdaq Stockholm since 2015 with headquarters in Nacka Strand just outside central Stockholm.
Curious to know more?  https://www.dustin.se/

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv