Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Group Financial Controller till Cint

Financial ControllerStockholm

Nu har du chansen att få bli en del av ett kreativt, innovativt och internationellt bolag i framkant där utvecklingen går snabbt och möjligheterna är många!

Vad kan Cint erbjuda dig?
Cint är ett globalt ledande bolag inom Techbranschen som har 14 kontor i de större städerna runtom i Europa, Asien och USA. Cint tror verkligen på sina medarbetare och genom att ge de samtliga chansen att utvecklas skapar man även tillväxt i bolaget. Vill du utvecklas och växa i ett modernt bolag med en härlig företagskultur – hoppa då på resan med Cint!

Tjänsten är en nyckelroll och som Group Financial Controller är du ansvarig för konsolideringen av koncernens bolag, för både utfall och prognos och säkerställer en korrekt och högkvalitativ legal och operativ rapportering. Du förbereder finansiella rapporter till styrelse och marknad. Tjänsten är placerad på Cints huvudkontor mitt i Stockholm City.

I rollen ingår:

  • Konsolidering och kvalitetssäkring av koncernens legala och operativa månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Avstämning av eget kapital, beräkning av skatt, upprättande av kassaflöde
  • Kvalitetssäkring av finansiell information från dotterbolagen
  • Upprätta delårsrapporter och årsredovisning
  • Ansvar för koncernens förvärvsregister och delaktig vid förvärv
  • Utgöra koncernens expert på koncernredovisning
  • Arbeta med komplexa redovisningsfrågor och bidra med tolkning och implementation av nya regelverk
  • Ha en löpande dialog med våra affärsområden och ge stöd i frågor avseende koncernredovisning och konsolideringssystemet
  • Kontakter med revisorer och andra rådgivare

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av liknande roll med gedigen erfarenhet av koncernredovisning, konsolidering  och IFRS i  börsnoterat bolag. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en internationell miljö. Väsentligt för rollen är att du drivs av att bedriva förändringsarbete och utveckla processer och rutiner. Du är systemintresserad och har goda kunskaper i svenska och engelska. Det är start meriterande om du har erfarenhet från revisionsbranschen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är strukturerad och arbetar kvalitetsmedvetet samt har en förmåga att växla mellan detaljfokus och övergripande helhet. Du är lugn och trygg samtidigt som du gillar att arbeta i ett högt tempo mot många kontaktytor i en internationell miljö.

Har vi väckt ditt intresse?  
I denna rekrytering samarbetar Cint med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme på helene.werme@mpya.se  eller Sofia Sand på sofia.sand@mpya.se, Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Cint AB

Cint is a global software leader in digital insights gathering. The Cint platform automates the insights gathering process so that companies can gain access to insights faster with unparalleled scale. Cint has the world’s largest consumer network for digital survey-based research, made up of over 155 million engaged respondents across more than 130 countries.Over 2,900 insights-driven companies – including SurveyMonkey, Zappi, Kantar and GfK – use Cint to accelerate how they gather consumer insights and supercharge business growth. Cint Group AB (publ), listed on Nasdaq Stockholm, has a rapidly growing team across 14 global offices, including Stockholm, London, New York, Singapore, Tokyo and Sydney. 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv