Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Group Financial Controller till Beijer Ref AB i Malmö

Group ControllerMalmö

“Jag känner mig glad för att åka till jobbet på morgonen, och det är så jag vill att alla ska känna i vårt team”, säger Anna Streipel, Head of Group Finance, som nu söker efter en ny medarbetare. En lyhörd ledare med en positiv attityd. En ledare som ser till alla i teamet och dess utveckling.

Vi söker efter en ny Group Financial Controller till ett litet sammansvetsat team.

Detta är en unik möjlighet att få vara med och utveckla och forma koncernredovisningsfunktionen på ett stort noterat bolag. Du kommer ingå i ett team om tre.

Tjänsten är belägen i attraktiva lokaler mitt i centrala Malmö. Välkommen till ett kontor med ca 25 personer som erbjuder mycket glädje, framåtanda och teamwork. Här erbjuds du en rolig och varierande tjänst på ett litet huvudkontor, där du har möjlighet att skapa dig en överblick, utvecklas och att jobba nära där besluten tas. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Tillsammans med teamet ansvara för månads, kvartals – och årsrapportering samt konsolidering I Cognos
  • Nyckelperson i framtagande av delårsrapporter och årsredovisning till Nasdaq
  • Utveckling och underhåll av Cognos systemmiljö
  • Varierande uppgifter inom intern kontroll, digitalisering, hållbarhet, cost controlling samt Transfer Pricing
  • Kontaktperson för och dialog med dotterbolagen runtom i världen avseende redovisningsfrågor mm.
  • Delta i olika projekt

Har vi fångat ditt intresse?

För att trivas i rollen tror vi att du har ett intresse för redovisning och att identifiera förbättringsområden inom olika processer. Du gillar att designa och utveckla processer samtidigt som du säkerställer god kontroll. Du är i början av din karriär och har ambition, nyfikenhet och driv. Erfarenhet från koncernredovisning och IFRS är inget krav, men du har en ambition och vilja att lära dig. Du är en team player och pigg på att hjälpa till där det behövs. Kanske arbetar du inom revision idag och vill ta nästa steg i karriären? Eller så inspireras du av att ta steget till en stor noterad koncern?

Du har en högskoleutbildning inom ekonomi, är flytande i både engelska och svenska i tal och skrift och har ca 3-5 års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Beijer Ref med Mpya Finance. Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Cathrine Wiberg på telefon 0707-383247 cathrine.wiberg@mpya.se.

 

Ansökan sker via www.mpyafinance.se

 

 

Sök jobbet

Om Beijer Ref AB

Beijer Ref är en världsomspännande koncern med ett 100-tal dotterbolag i Europa, Asia Pacific och Afrika. Årsomsättningen är cirka 18 miljarder SEK och verksamheten förser kunder över stora delar av världen med ett brett sortiment av produkter inom kommersiell och industriell kyla, värme och luftkonditionering. I koncernen arbetar drygt 4 300 anställda i 42 länder. Huvudkontoret ligger i Malmö och har ca 25 medarbetare. Beijer Ref är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap-segmentet. Läs gärna mer om oss på www.beijerref.com.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv