Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Group Finance Manager till Kjell & Company

EkonomichefMalmö

Varmt välkommen till Kjell & Companyandan och bolaget som aldrig slutar att tänka nytt! Nu har du möjlighet att få en mycket intressant tjänst i ett bolag som befinner sig på en spännande expansionsresa. Är du en erfaren Finance Manager med stort affärsintresse som triggas av att bygga upp och driva Group Finance ur ett helhetsperspektiv, då kan detta vara nästa steg för dig. Detta är en nyckelroll där du får jobba nära CFO och ingå i ledningsgruppen för ekonomi. Rollen är ny och det totala växande teamet består i nuläget av 9 medarbetare, varav två seniora direktrapporterande – Group Accounting Manager, med i sin tur 7 medarbetare, samt Group Financial Controller & Risk Manager. Denna tjänst är belägen på huvudkontoret i Malmö och du rapporterar till CFO.

Här erbjuds du en tjänst där du får vara med och påverka, och där processer och rutiner ständigt ses över för att hitta effektiva arbetssätt. Välkommen till ett företag där man månar om sina anställda.

Dina främsta ansvarsområden och arbetsuppgifter

  • Leda och planera arbetet för Group Finance
  • Leda och koordinera Group Accounting samt Group Reporting, som ansvarar för bl a redovisning, månads- och årsbokslut, konsolidering och kassaflöde
  • Bygga upp och ansvara för Treasury inkl cash management, financial risk management, debt management och transfer pricing
  • Driva och utveckla ekonomiarbetet, processförbättringar och arbetsmetoder

Vi tror det är dig vi söker!
För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är utbildad civilekonom eller motsvarande och har arbetat med liknande uppgifter i ett större (publikt) bolag med verksamhet i flera länder. Du har många års erfarenhet av arbete inom externredovisning och rapportering, revision och skatt och har även goda kunskaper inom Treasury såsom cash management och valutahantering. Vi ser att du har erfarenhet av ledarskap och du är en jordnära och prestigelös person som brinner för att få människor att växa. Dina kontaktytor är många och du är kommunikativ som person.

För att trivas i teamet på Kjell & Company är du van vid och uppskattar en föränderlig miljö med korta beslutsvägar. Som person är du strukturerad samtidigt som du är lösningsorienterad och analytisk. Du är prestigelös men älskar att vinna. Du har goda kunskaper i något större affärssystem samt goda kunskaper i Excel.

Har vi väckt din nyfikenhet?
I den här rekryteringen samarbetar Kjell & Company med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se, Johanna Andersson på 0706-555730 eller johanna.andersson@mpya.se, eller Per Cato på  0703-009729 eller per.cato@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

Sök jobbet

Om Kjell & Co Elektronik AB

Kjell & Company är ett av detaljhandelns mest expansiva företag med verksamhet i Sverige,  Norge och Danmark. Sedan starten för 30 år sedan har bolaget utvecklats till Sveriges ledande företag inom elektroniktillbehör, med ett av svensk detaljhandels starkaste varumärken. Bolaget kombinerar marknadens mest kompletta produktutbud med rådgivning och installation – online på samtliga marknader, via 129 service points, varav 107 i Sverige och 22 i Norge, och tillsammans med samarbetspartners i Sverige och Norge. Vårt mål är att överträffa våra kunders förväntningar i varje möte i alla kanaler, både när det gäller kunskapsnivå och det goda bemötandet – en kultur som genomsyrar hela företaget. Koncernen har 9 legala enheter, huvudlager och huvudkontor ligger i Malmö, och vi har ett inköpskontor i Shanghai. Med närmare 1 000 engagerade anställda hade bolaget en omsättning på 2,0mdr SEK 2020.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv