Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Group Controller till Nederman

Group ControllerHelsingborg

En möjlighet att bli en del av ett eko-effektivt bolag har öppnat sig!

Nu har du chansen att få jobba i ett internationellt storbolag, marknadsledande i sin bransch, med många kontaktytor och goda utvecklingsmöjligheter. Är du nyfiken, målinriktad och analytisk med en egen, stark motor? Då kan du vara Nedermans nya Group Controller.

 

Vad erbjuds du?

På Nederman erbjuds du en dynamisk miljö med engagerade kollegor som brinner för bolaget och dess produkter. Du ges möjlighet att självständigt driva arbetet framåt och din vardag kommer såväl växa i variation som ansvar, i takt med att du växer. Som Group Controller ingår du i Group Finance och kommer att rapportera till Senior Group Business Controller. Du är placerad på Nedermans huvudkontor i Helsingborg. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter i en snabbväxande global koncern. Du är en del av laget som fortsätter utveckla Nedermans ekonomifunktion. Du är placerad på Nedermans levande huvudkontor i Helsingborg med en hög trivselfaktor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Delaktig i koncernkonsolidering och upprättande av koncernbokslut
  • Uppföljning av nyckeltal så att verksamheten styrs på ett effektivt sätt
  • Delaktig i uppföljning och analys av prognos och budget
  • Delaktig i uppföljning och analys av hållbarhetsredovisning
  • Stödja dotterbolagen i redovisnings- och rapporteringsfrågor
  • Delta i olika koncernövergripande förbättringsprojekt inklusive bolagsförvärv

Vem söker vi?

För att trivas och lyckas i rollen är du nyfiken, vetgirig och ambitiös. Du har ett pragmatiskt förhållningssätt med stort fokus på att hitta lösningar. Att samarbeta med olika personer i organisationen gör du med lätthet. Vi ser att du har en universitetsexamen i ekonomi och har cirka 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på ett bolag eller inom revision. Vidare är du IT- och systemintresserad med goda kunskaper i Excel. Du behärskar engelska väl, i såväl tal som skrift. Erfarenhet av konsolideringssystemet Cognos Controller eller liknande system är meriterande.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Nederman med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Wendela Tronje på telefon 0766-507438 eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075.

Sök jobbet
Group Controller till Nederman

Wendela Tronje

Helsingborg

Konsultchef, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 766 50 74 38

Om Nederman AB

Vi på Nederman bidrar till att göra livet bättre genom att skapa förstklassiga produkter och lösningar som skyddar människor, miljö och produktion. Med cirka 2 400 anställda, säljkontor och distributörer i över 50 länder och produktion i 12 länder på fem kontinenter, är vi ett av världens ledande företag inom miljötekniksektorn, med fokus på industriell luftfiltrering. Vi respekterar miljön och varandra, har mod att agera, samt ett hållbart kundfokus. Börsnoterade på Nasdaq Stockholm Mid Cap. Vi är The Clean Air Company.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv