Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Group Controller till AWT

Group ControllerStockholm

Vill du jobba i en expansiv organisation med bra sammanhållning och stort engagemang där du får arbeta i en bred och affärsnära roll i säkerhetsbranschen? Då kan rollen som Group Controller på AWT vara något för dig!

AWT är i ett expansivt skede och är nu i behov av att rekrytera en Group Controller som kommer att spela en viktig roll i bolagets framtida tillväxtresa.

Tjänsten är en nyckelroll och som Group Controller har du det övergripande ansvaret för AWT gruppens redovisning och rapportering samt vara drivande i verksamhetsuppföljning och analys. Du ingår i AWT gruppens ledningsgrupp och rapporterar till VD. AWT sitter i fina lokaler i Kista tillsammans med moderbolaget Tcecur.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Övergripande ansvar för AWT gruppens redovisning och rapportering
  • Koordinera och sammanställa rapporteringen för AWT gruppen
  • Nära bollplank till VD och säkerställa tillförlitlig information till VD och ledningsgrupp
  • Stötta redovisningsfunktionerna i dotterbolagen och kontrollera att lagar, regler och redovisningsprinciper följs
  • Operativt ansvarig för projektredovisning samt uppföljning
  • Noggrant följa lönsamheten i bolagen och ta initiativ till förbättringar
  • Ansvarig av upprättandet av prognos och budget, löpande analys och rekommendera åtgärder
  • Utveckla och underhålla cash management
  • Diverse ad hoc-analyser
  • Kontinuerligt utveckla och effektivisera arbetssätt, processer och rutiner.

 

Din profil

Vi söker efter dig som är driven och har en god förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv men även ha god förståelse för detaljerna. Du har en relevant akademisk examen och har arbetat i några år i en liknande roll eller revision. Du har mycket goda kunskaper om aktuella redovisningsregler.

Du är en positiv, engagerad och prestigelös person som gillar att arbeta affärsnära. Du gillar att få saker gjorda och kan arbeta självständigt och prioritera dina arbetsuppgifter. Vidare har du bra sinne för struktur samt trivs i en dynamisk och utvecklande miljö. Som person gillar du utmaningar och är en duktig problemlösare. Du har ett intresse för att utveckla affären och växa tillsammans med AWT.

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar AWT med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervju så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Italo Paras, italo.paras@mpya.se eller Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Access World Technic AB

AWT är ett globalt säkerhetsföretag som designar och installerar säkerhetssystemen för världens ledande företag och dess kontor, fabriker och datahallar.
Företaget består idag av ca trettio anställda globalt varav 20 befinner sig i Kista, Stockholm.
Access World Technic arbetar huvudsakligen med tre ben, Access Control, Video Surveillance och Intrusion Detection. AWT har funnits sedan 1993 och har sedan start haft en stark tillväxt. AWT såg direkt ett stort behov för en global aktör inom säkerhetsbranschen och har de senaste åren etablerat sig i Tyskland, Finland och Singapore. Bolaget planerar att fortsätta sin globala tillväxtresa genom att etablera sig i ytterligare länder under de kommande åren.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv