Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Group Business Controller till Rosti Group i Malmö

Business ControllerMalmö

Nu har du möjlighet att få en mycket utvecklande tjänst i ett globalt bolag som befinner sig i en spännande tillväxtfas. Är du en Business Controller eller revisor med flera års erfarenhet och har ett stort affärsintresse? Vill du fortsätta utveckla controllingfunktionen ur ett helhetsperspektiv? Då kan detta vara nästa steg för dig. Detta är en nyckelroll där du får jobba nära CFO och ledningen i bolaget. Tjänsten är belägen på det moderna huvudkontoret i centrala Malmö och du rapporterar till CFO.

Här erbjuds du en position där du får vara med och påverka, och där processer och rutiner ständigt ses över för att hitta effektiva arbetssätt.

I rollen arbetar du aktivt och bidrar till att förbättra bolagets övergripande resultat genom att tillhandahålla insiktsfulla affärsanalyser som stödjer beslutsfattande till ledning och styrelse.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Business controlling
  • Budget, prognos – och analysarbete
  • Rapportering i Cognos
  • Leda och bidra i utvecklingen av nya arbetsmetoder, processer, ERP och BI-system
  • Intern kontroll
  • Analys av potentiella förvärv

Vi tror det är dig vi söker!
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är civilekonom eller motsvarande. Du har erfarenhet av arbete inom business controlling eller från revision och har förståelse för redovisning. Tjänsten innebär interaktion med många delar inom bolaget såväl internt som externt, och som regel internationellt. Det är därför viktigt att du trivs med att interagera och kommunicera med olika människor på olika funktioner och nivåer. Du har en stark inre motor och drivs av att förändra och förbättra.

För att trivas i teamet på Rosti är du van vid och uppskattar en föränderlig miljö med korta beslutsvägar. Som person är du strukturerad samtidigt som du är lösningsorienterad och analytisk. Du har goda kunskaper i något större affärssystem samt mycket goda kunskaper i Excel. Svenska och engelska behärskar du i såväl tal som skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet?
I den här rekryteringen samarbetar Rosti AB med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se eller Amelie Rijpma på 0709-966176 eller amelie.rijpma@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Sök jobbet

Om Rosti Group AB

Rosti is a contract manufacturer with a Sales of 435 MEUR with a good profitability across its three divisions. The business provides contract manufacturing services and injection moulding to mid to large international customers from 12  manufacturing sites in Asia, US and Europe. Rosti headquarter is in Malmö, Sweden and is owned by Nordstjernan Group.
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv