Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Group Business Controller till PriceRunner

Business ControllerStockholm

Söker du en roll där du får arbeta både strategiskt och verksamhetsnära? Då kan detta vara nästa spännande utmaning för dig! PriceRunner söker nu en analytisk och affärsinriktad Group Business Controller som vill vara med och utveckla och stötta affären.

Vad kan PriceRunner erbjuda dig?
PriceRunner är Nordens ledande one-stop-shop för produktjämförelser. PriceRunners ambition är att bygga en fantastisk tjänst för svenska konsumenter, som alltid står på konsumentens sida i djungeln av butiker och varor på nätet. Vi älskar det vi gör och är superstolta över att varje dag hjälpa svenskar att fatta kloka beslut och spara mycket pengar. Vi är ett team på 153 ambitiösa PriceRunners som arbetar för att utveckla den bästa tjänsten för jämförelseshopping som finns.

Om rollen
I rollen som Group Business Controller kommer du ansvara för rapportering, analyser och planering. Du kommer arbeta mycket nära affären med affärskritiska analyser och dagligen ta pulsen på affären samt utveckla controllerfunktionen med ökad effektivitet och automatisering. Du kommer ha många kontaktytor och en unik inblick i alla delar av vår affär.                  

Du är tillsammans med en controllerkollega PriceRunners controllerteam och rapporterar till CFO. Tjänsten är belägen på PriceRunners huvudkontor vid Kungsbron, Stockholm City.

I rollen ingår:

  • Ansvara för operationell och finansiell analys, planering och rapportering
  • Stödja verksamheten med analyser, rapporter och nyckeltal
  • Ta fram beslutsunderlag, såsom lönsamhetsberäkningar
  • Ansvara för och driva utvecklingen av finansfunktionens verktyg för BI, rapportering och planering
  • Utveckla och förbättra rutiner, processer och arbetssätt
  • Driva och delta i olika projekt

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som är analytisk med affärsmässig utgångspunkt och förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du har en akademisk utbildning och har arbetat ca 2-3 år som verksamhetsnära Business Controller eller motsvarande i e-online annonsering eller liknade datadriven verksamhet.  Du har goda kunskaper i Excel samt god förmåga att arbeta effektivt med stora datamängder. Dessutom har du mycket god förmåga att presentera i tal och skrift. Du talar och skriver engelska obehindrat. Du har stort systemintresse och erfarenhet av BI.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en engagerad, nyfiken och prestigelös person som lätt skapar förtroende hos andra. Du är flexibel och kommunikativ och trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar PriceRunner med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se

 Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Sök jobbet

Om PriceRunner International AB

PriceRunner är Nordens ledande one-stop-shop för produktjämförelser. På PriceRunner jämför du produkter, funktioner och priser från tusentals anslutna e-handlare.
PriceRunner grundades 1999 och har sin huvudsakliga verksamhet i Sverige, Danmark och Storbritannien. Huvudkontoret i Stockholm har hand om all utveckling av tjänsten.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv