Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Group Business Controller till Heimstaden i Malmö

Business ControllerMalmö

En helt ny roll? Ett blankt blad? Låter detta som något för dig? Heimstaden växer och utökar nu sitt Business Controller-team på grupp-nivå ytterligare med en helt ny tjänst. Nu har du chansen att få jobba i en internationell och expansiv verksamhet där möjligheterna till utveckling är stora. Något eller några års erfarenhet – här finns utmaningar på just din nivå och tjänsten utformar du tillsammans med teamet. Personen vi söker är en lagspelare som skapar framgång ihop med gruppen.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i hjärtat av Malmö. Du rapporterar till Head of Group Business Control och blir en del av finans- och ekonomiteamet på koncernnivå, samtidigt som du agerar länk mellan finans och övriga verksamheten.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara budget – samt prognosarbete, rapportering samt analyser och att leda/delta i projekt för att effektivisera rutiner kring dessa. Samarbete med koncernens lokala ekonomiorganisationer är en central del av rollen. Du är högst involverad i utvecklingen av organisationens BI-system och tittar ständigt på förbättringsområden kring dina ansvarsområden.

Vem söker vi?
För att trivas i denna roll är du kommunikativ och trivs med att knyta nya kontakter och har lätt för att samarbeta med andra delar av organisationen. Du är nyfiken och har lätt för att lära och skapar dig snabbt en överblick och identifierar förbättringsområden. Du har en  analytisk ådra och har generellt goda systemkunskaper. Att bolaget växer och därmed inte erbjuder en helt tydlig tillvaro är något du uppskattar. Du tycker om att jobba hands on och att lösa problem.

Du är sannolikt civilekonom eller motsvarande och har antingen några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter alternativt revision eller är relativt nyexaminerad med ett stort intresse av att lära. Svenska och engelska behärskar du såväl i tal som skrift.

Den här möjligheten får du inte missa! Varmt välkommen med din ansökan.

Har vi fångat ditt intresse?
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Heimstaden AB med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se

 

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

 

 

 

 

 

Sök jobbet

Om Heimstaden

Heimstaden är ett ledande fastighetsbolag i Europa med fokus på bostäder. Koncernen äger fastigheter i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Holland och Tjeckien. På drygt 10 år har vi gått från att vara en relativt liten aktör på den svenska bostadsmarknaden till att bli en av Europas största. Koncernens fastighetsbestånd är i nuläget värderat till ca 144 mdr och innehåller över 100 000 bostäder.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv