Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Group Business Controller till BEWi Group

Group ControllerStockholm

Group Business Controller till snabbväxande BEWi Group

Vill du arbeta på ett dynamiskt och snabbväxande företag med hållbarhet som en viktig drivkraft? Tycker du om att arbeta i en internationell miljö där du får samarbeta med kollegor över hela Europa? Då kan rollen hos BEWi vara något för dig!

BEWi är en ledande internationell leverantör av förpacknings-, komponenter- och isoleringslösningar. Vårt engagemang för hållbarhet är integrerat i hela värdekedjan, från produktion av råvaror och slutprodukter till återvinning av använda produkter. Guidad av vår vision ”Protecting People and goods for a better everday”  leder vi förändringen mot en cirkulär ekonomi.

 

Om rollen

BEWi erbjuder dig en utmanande roll där du kommer att tillhandahålla insiktsfulla affärsanalyser och finansiella prognoser samtidigt som du bidrar till utvecklingen och framgången för BEWi-koncernen.

I rollen arbetar du aktivt och bidrar till att förbättra BEWi-gruppens övergripande resultat genom att tillhandahålla insiktsfulla affärsanalyser som stödjer beslutsfattande till ledning och styrelse. Vi söker dig som vill vara med på BEWi:s fortsatta tillväxtresa samt pröva nya arbetssätt, utmana status quo och röra sig i snabb takt. Vi söker ständigt efter nya sätt att förbättra våra produkter och oss själva. Du tillhör ett team om tre Business Controllers och rapporterar till Head of Group Business Control. Rollen är placerad på BEWi:s huvudkontor i Solna.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Driva/ansvara för budget och forecast-processen
  Analysera och bearbeta data/information
 • Säkerställa rapporteringen och ta fram rapporter/beslutsunderlag
 • Rapportera och följa upp koncernen mot mål och strategier och agera Business partner till dotterbolagen
 • Effektivisera och optimera systemstöd och processer.
 • Proaktivt driva förbättringsinitiativ i linje med strategier och identifiera aktiviteter för att uppnå affärsmål
 • Fungera som speaking partner mot koncernbolagen
 • Driva egna projekt
 • Ad-hoc analyser
 • SuperUser för BI-verktyg/system för att utveckla nuvarande och framtida rapporteringskrav

 

Vem söker vi?

Vi tror att du har några års erfarenhet som Business Controller, gärna från noterat bolag. Du är civilekonom eller motsvarande och har ett naturligt analytiskt sinne. Du planerar din tid noga och arbetar strukturerat och effektivt samt triggas av att arbeta med helheten, både på en operativ och strategisk nivå. Då vi ständigt vill förbättra våra rutiner och processer tror vi att du har ett systemintresse och är med fördel genuint intresserad av teknik och det digitala. Har du erfarenhet av att arbeta i Cognos och Planning Analytics är det meriterande.
På ett personligt plan är du en ansvarsfull, engagerad, självständig och prestigelös person som både kan driva ditt eget arbete, men som samtidigt är duktig på att samarbeta. Du är en social och kommunikativ person som trivs i en föränderlig miljö och som har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt. Du är servicemedveten och är van att arbeta mot många olika kontaktytor. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar BEWi med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakt ansvariga rekryteringskonsulter Italo Paras på italo.paras@mpya.se eller Malin Skotte på malin.skotte@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Sök jobbet

Om BEWi Group

BEWi är en ledande internationell leverantör av förpackningar, komponenter och isoleringslösningar med verksamhet i 15 länder. Vårt engagemang för hållbarhet är integrerat i hela värdekedjan, från produktion av råvaror och slutprodukt till återvinning. Sedan starten 1980 på ön Frøya utanför Norges kust, har engagemanget för att skapa värde för våra kunder, samhället och våra ägare etablerat BEWI som en drivande marknadskraft genom att erbjuda hållbara lösningar på innovativa och effektiva sätt. Med fokus på tillväxt har BEWI sedan 2014 förvärvat mer än 22 företag i Norden och Europa och har nu en väl etablerad europeisk närvaro. Med visionen ”Protecting people and goods for a better everyday” leder vi förändringen mot en cirkulär ekonomi. BEWI är ett börsnoterat bolag på Oslo Børs ASA.
För mer information om BEWI besök: www.bewi.com.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv