Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Group Business Control Manager till TePe

Business ControllerMalmö

Varmt välkommen till TePe. Nu har du möjlighet att få en mycket utvecklande tjänst i ett internationellt bolag som befinner sig på en intressant tillväxtresa. Är du en erfaren Business Controller med stort affärsintresse som vill bygga upp och driva controllingfunktionen ur ett helhetsperspektiv, då kan detta vara nästa steg för dig. Detta är en nyckelroll där du får jobba nära CFO och ingå i ledningsgruppen för ekonomi. Rollen är ny och du har personalansvar för en medarbetare och har nära samarbete med Business Controllers i olika länder. Tjänsten är belägen på huvudkontoret i Malmö och du rapporterar till CFO.

Här erbjuds du en tjänst där du får stort ansvar och får vara med och påverka, där miljön är föränderlig och beslutsvägarna är korta. Välkommen till ett företag vars produkt värnar om hälsan i samhället och det märker man även i organisationen som är otroligt mån om sina anställda.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda och utveckla Group Business Control teamet
  • Säkerställa effektiv ledningsrapportering, resultatstyrningsprocesser och verktyg
  • Etablera och följa upp finansiella mått och KPI:er i linje med företagets strategi och finansiella mål
  • Stödja TePe Groups strategiprocess med insikter och analyser
  • Leda budget- och prognosarbete
  • Förse organisationen med affärs- och beslutsstöd
  • Stödja ledning i upprättande av långsiktiga affärsplaner
  • Leda och bidra i utvecklingen av nya arbetsmetoder, processer, ERP och BI-system
  • Ad hoc analyser

Vi tror det är dig vi söker!
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är civilekonom eller motsvarande och har ett stort affärsintresse. Du har flera års erfarenhet av arbete inom business controlling i internationella bolag och har förståelse för redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tillverkande bolag och att du har någon erfarenhet av ledarskap. Har du arbetat i flera olika företag är detta en fördel.

I din roll kommer du ha många kontaktytor varför det är viktigt att du är kommunikativ som person. Du är redo att bygga upp en ny roll och har många idéer kring effektiviseringsåtgärder och arbetssätt. Du har en prestigelös framtoning och trivs med att arbeta både operativt och strategiskt. Som person är du strukturerad samtidigt som du är analytisk. Personen vi söker är lösningsorienterad med ett proaktivt angreppsätt och besitter goda systemkunskaper.

Har vi väckt din nyfikenhet?
I den här rekryteringen samarbetar TePe med Mpya Finance. Då vi tillämpar löpande urval är du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se, Johanna Andersson på 0706-555730 eller johanna.andersson@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök jobbet

Om TePe Munhygienprodukter AB

TePe Munhygienprodukter AB, grundat av familjen Eklund 1965, är ett internationellt företag med huvudkontor i Malmö, Sverige. TePe har 400 anställda och en omsättning på 914 MSEK (2021). Baserat på hållbar innovation och en vision om friska leenden för livet, erbjuder TePe ett komplett sortiment av produkter och lösningar för en god munhälsa, utvecklade i samarbete med tandvårdsexpertis. TePes munhälsoprodukter marknadsförs av dotterbolag och distributörer i 80 länder och säljs via tandläkarmottagningar, apotek, e-handel och detaljhandel. För mer information, besök www.tepe.com.
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv