Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Group Accountant till Hexatronic Group Ab

Koncern­redovisningGöteborg

Group Accountant till Hexatronic Group

På Hexatronic formar vi framtidens digitalisering och skapar hållbara nätverk över hela världen. Hexatronic grundades 1993, är noterad på Nasdaq Stockholm med huvudkontor i Göteborg. Vi växer stadigt och söker nu ytterligare en kollega till vårt ekonomiteam – Vill du arbeta med redovisning på koncernnivå i ett växande internationellt bolag? Då är det dig vi söker!

Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss: https://www.hexatronic.com/sv/jobba-har

Om rollen

Du kommer arbeta tätt tillsammans med Head of Group Accounting, Christoffer, och ha det övergripande ansvaret för koncernredovisningen och rapporteringen. Idag består ekonomifunktionen av 7 kollegor, alla med olika ansvars- och expertisområden.

Tack vare korta beslutsvägar och den prestigelöshet som råder inom hela Hexatronic, har du stor möjlighet att vara med och påverka rutiner och processer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande arbete med koncernens konsoliderings- och rapporteringsarbete
  • Stänga månads-och kvartalsrapporter samt delaktig vid framtagning av koncernens årsredovisning och delårsrapporter
  • Ha löpande dialog med våra legala enheter i redovisnings- och rapporteringsfrågor
  • Delaktig i utvecklingen och användarvänligheten i koncernrapporteringssystemet (Aaro)
  • Projektarbeten kopplat till ex IFRS, nya regelverk, redovisningsrutiner mm

Vem är du

Vi söker efter dig som är civilekonom eller motsvarande, med goda kunskaper inom koncernredovisning och IFRS. Du kan kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift. Givet behärskar du Excel och vi ser det som meriterande om du arbetat i Aaro eller annat liknande koncernrapporteringssystem. Vidare meriterande är om du arbetat i större och gärna internationell organisation.

Vi är ett gott och hjälpsamt gäng på vårt växande kontor och tänker att din personlighet är en god blandning av analytisk, lättsam och med vilja att lära och dela med dig. Du är van att självständig driva ditt arbete framåt, lyfter blicken och trivs som bäst när dina arbetsuppgifter är varierande.

Vill du veta mer och ansöka?

I den här rekryteringen samarbetar Hexatronic Group med MPYA Finance. Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvariga rekryteringskonsulter Anette Zantelid tfn 0732-03 67 77 eller Linda Målberg tfn 0733-80 77 88. Din ansökan gör du via www.mpyafinance.se.

Vi ser fram emot din ansökan och vill även göra dig uppmärksam på att intervjuer till denna roll sker löpande, samt att tjänsten kan komma tillsättas innan annonsavslut.

 

Sök jobbet

Om Hexatronic Group AB

Hexatronic skapar hållbara nätverk över hela världen. Vi samarbetar med kunder på fyra kontinenter – från teleoperatörer till nätverksägare – och erbjuder ledande, högklassiga fiberlösningar för alla tänkbara användningsområden. Med snart trettio års erfarenheter i ryggen utvecklar vi kontinuerligt vår marknadsnärvaro med starka lokala organisationer.
Vi förbättrar ständigt vårt erbjudande med fler mervärdestjänster som underhåll, eftermarknad, utbildning och support. Hexatronic Group består av fler än 50 dotterbolag med totalt över 1900 anställda. Hexatronic grundades i Sverige 1993, är listad på Nasdaq Stockholm och huvudkontoret ligger i Göteborg

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv