Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Financial Manager till Enjay i Malmö

EkonomichefMalmö

”Wasting energy is no longer an option”

Hur skulle det kännas att få använda dina finansiella förmågor för att hjälpa till med att rädda vår planet? Att få bli en del av ett ungt men ambitiöst bolag där experter inom olika områden tillsammans för bolaget framåt mot sitt mål att minska de globala utsläppen av fossil CO2 med 1% fram till år 2050.

Enjay är ett svenskt Greentechbolag som utvecklar en teknik som möjliggör energiåtervinning inom helt nya områden. Enjays första innovation, Lepido, är världens första värmeväxlare som klarar att återvinna energi ur smutsig frånluft.  Tack vare denna innovation går det nu att sätta stopp för ett enormt pågående slöseri av energi från bland annat restauranger, tvätterier, chemical plants, cementfabriker och annan tung industri.

Du kommer att kunna växa med bolaget och du rapporterar till CFO. Huvudkontoret finns i nyrenoverade fina lokaler i Fosie, Malmö.

 

Om rollen
Enjay erbjuder en ny roll som Financial Manager där du initialt plockar hem redovisningen och tar det operativa ansvaret för ekonomin i moderbolaget samt samordnar ekonomin i de två dotterbolagen. Du får möjlighet att växa och utvecklas inom Controlling samt övriga strategiska områden som budgetering och strategiplanering, detta initialt genom stöttning av CFO.

  • Löpande redovisning i Enjay AB samt samordning av redovisningsbyråer i Tyskland och Holland
  • Bokslut (månad, kvartal och årsvis)
  • Koordinering av extern lönekonsult (även i dotterbolagen)
  • HR support och administration
  • Löpande underhåll av internprissättningsdokument
  • Controlling (standardkostnadskalkylering, efterkalkylering, marginaluppföljning)
  • Budget och prognosarbete

 

Vem är du?
Det är spännande att börja på Enjay, och för att det ska bli en ”perfect match” tror vi att du är en nyfiken person med ett öppet sinne, som tycker att det är kul när ena dagen inte är den andra lik. Du är trygg i dina redovisningskunskaper. Du räds inte att kliva ur din komfortzon och tycker om att få utmanas med nya arbetsuppgifter. Här är en jättefin möjlighet att växa med ett bolag i stark tillväxt. Vi tror att du har en akademisk utbildning inom ekonomi och har cirka 5 års relevant arbetslivserfarenhet, kanske från en redovisningsbyrå eller från små till medelstora bolag, gärna start-up. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

 

Hur gör jag nu?
Intervjuer sker löpande, så skicka med fördel in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Enjay med Mpya Finance. För frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulter Amelie Rijpma, 070-9966176, amelie.rijpma@mpya.se eller Per Cato, 070-3009729, per.cato@mpya.se

Vi ber dig ödmjukast att ha tålamod och förståelse för att det är semestertider, men vi lovar att ge dig återkoppling så snart vi har möjlighet.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Sök jobbet

Om Enjay AB

Enjay is a Swedish greentech Company specialized in making energy recovery in impossible environments both possible and profitable. With our renowned energy recovery system Lepido, we’re on a mission to enable the 15 million restaurants around the world to save energy, money and the planet.
 
Acknowledgements
Global Cleantech Top 100 Company

Postcode Lotteries Green Challenge 2020
Nordic Cleantech Open
Solar Impulse Efficient Solution 2020
WWF Climate Solver 2018
SET Award 2020

www.enjaysystems.com
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv