Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Financial Controller till Kjell & Company i Malmö

Financial ControllerMalmö

Du känner säkert väl till Kjell & Company-andan? Och visst vill du vara en del av den? Nu har du chansen att få jobba i ett expansivt, börsnoterat bolag, marknadsledande i sin bransch, där ledorden lyder ”service i världsklass”.

Vill du ha känslan av att vara med om något bra när du går till jobbet på morgonen? Du vet den där ”goa” känslan. Att alla strävar mot samma mål i ett bolag där man hela tiden blickar framåt. Här erbjuds du delaktighet i en positiv kultur där nya idéer varmt välkomnas.

Kjell & Company växer och söker nu ytterligare en person att förstärka teamet med i en ny roll som du själv skapar tillsammans med Group Financial Controller Magnus Borgström, som du också rapporterar till. En varm och personlig ledare som finns där vid din sida, och som förmodligen gjort samma resa som du nu startar. ”Här är inte allt klappat och klart, och det är det som är så fint”, säger Magnus Borgström.

Vi ser en person som vill växa tillsammans med bolaget och som tycker det är viktigt att ha en utvecklande roll.

Rollen är belägen på huvudkontoret i Malmö och dina huvudsakliga ansvarsområden beskrivs nedan:

  • Delaktighet vid konsolidering av koncernens räkenskaper (IFRS)
  • Intern kontroll
  • Delaktig i att ta fram delårsrapporter, skattedeklarationer samt analysarbete
  • Delaktighet i månads- och årsbokslut samt årsredovisningar
  • Behjälplig i budget och prognosarbete
  • Förbättringsarbete av rapporteringsprocessen
  • Underhålla konsolideringsverktyget Aaro
  • Ta en aktiv roll i avdelningens förbättrings- och effektiviseringsprojekt

 

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet. Kanske jobbar du som revisor idag och är redo att ta nästa steg. Som person är du initiativtagande och ser det som en rolig utmaning att skapa en helt ny roll, lite från ett blankt blad. Du tar stort ansvar samtidigt som du är analytisk och strukturerad. Ditt systemintresse är stort och något du ser fram emot att utveckla.

 

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Kjell & Company med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Per Cato på telefon 0703-009729 per.cato@mpya.se.

 

Ansökan sker via www.mpyafinance.se

 

 

 

 

 

 

Sök jobbet

Om Kjell & Co Elektronik AB

Kjell & Company är ett av detaljhandelns mest expansiva företag med verksamhet i Sverige,  Norge och Danmark. Sedan starten för 30 år sedan har bolaget utvecklats till Sveriges ledande företag inom elektroniktillbehör, med ett av svensk detaljhandels starkaste varumärken. Bolaget kombinerar marknadens mest kompletta produktutbud med rådgivning och installation – online på samtliga marknader, via 131 service points, varav 107 i Sverige och 24 i Norge, och tillsammans med samarbetspartners i Sverige och Norge. Vårt mål är att överträffa våra kunders förväntningar i varje möte i alla kanaler, både när det gäller kunskapsnivå och det goda bemötandet – en kultur som genomsyrar hela företaget. Koncernen har 9 legala enheter, huvudlager och huvudkontor ligger i Malmö, och vi har ett inköpskontor i Shanghai. Med närmare 1 000 engagerade anställda hade bolaget en omsättning på 2,0mdr SEK 2020.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv