Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Financial Controller till JOAB

Financial ControllerGöteborg

Just nu söker vi en Financial Controller till JOAB med stort driv och tidigare redovisningserfarenhet. Vill du få möjlighet att driva eller delta i projekt som syftar till att utveckla rollen som Financial Controller?  Då kan rollen hos JOAB vara något för dig!

Du kommer ingå i ekonomiteamet som består av 7 medarbetare och rapporterar till bolagets CFO. Du har ett övergripande ansvar för att kvalitetssäkra redovisningen och vara den som stöttar i redovisningsspecifika frågor.

JOAB är ledande inom påbyggnadsbranschen för lastbilar i Norden med mer än 50 års erfarenhet inom branschen. I rollen som Financial Controller ingår konsolidering av en mindre koncern och driva olika former av förbättringsprojekt. För att trivas i rollen bör du vara analytisk och ha en god samarbetsförmåga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Månads- och årsbokslut samt externa rapporter
  • Årsredovisning (K3)
  • Inkomstdeklarationer
  • Delaktig i budget och prognosprocessen
  • Förbättringsprojekt
  • Konsolidering av en mindre koncern
  • Säkerställa att redovisningsprinciper och interna riktlinjer följs

Vem är du?

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande, du har därmed en relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi samt att du har kvalificerad redovisningserfarenhet sedan tidigare. Det är meriterande om du har revisorerfarenhet sedan tidigare och gärna arbetat i ett större tillverkande bolag.

Som person är du kommunikativ, engagerad och har en stark analytisk förmåga. Du har en god samarbetsförmåga och gillar förändringar. Vidare är du prestigelös, noggrann, ansvarstagande och lösningsorienterad. Som person drivs du av att utveckla rutiner och processer för att finna effektiviseringar. Du är van att prioritera och lägger stor vikt i att hålla hög kvalitet i det du levererar. Du har en god systemvana (gärna erfarenhet av Jeeves) och du har goda kunskaper i Excel. Du bör kunna behärska engelska flytande i tal och skrift. 

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar JOAB med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg på telefon 0733-807788 eller via linda.malberg@mpya.se alternativt Elin Antonsson på telefon 0709-318769 eller via elin.antonsson@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

 

Sök jobbet

Om JOAB Försäljnings Aktiebolag

JOAB är ledande inom påbyggnadsbranschen för lastbilar i Norden. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak med kran, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige och Finland.
Våra kunder är privata och kommunala återvinningsentreprenörer, åkerier, lastbilstillverkare, lastbilsåterförsäljare samt andra påbyggare. Mer än 50 års erfarenhet inom branschen har gett oss ett stort kunnande i huset. Läs mer på www.joab.com 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv