Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Financial Controller till Heimstaden i Malmö

Financial ControllerMalmö

Det är här det händer! Det är hit du ska komma om du vill utmanas och utvecklas inom ditt område. Heimstaden erbjuder dig en varierande vardag i en internationell och minst sagt expansiv verksamhet. Tillsammans med ett team om 10 personer utgör ni Heimstadens Koncernekonomi och rapporterar till Martin Solberg , Ekonomidirektör.

Du kommer jobba i tätt samarbete med Ekonomidirektör, koncernteamet samt ha mycket kontakt med de lokala finansteamen. Tjänsten är belägen på koncernens fina huvudkontor i centrala Malmö. Martin ger sin personal stort ansvar, utmaningar, och möjlighet att påverka samtidigt som han är lyhörd inför nya idéer. ”Våra framgångar ska firas, och vi ska ha kul under resans gång” säger Martin.

Följ med på en rolig resa!

Som ett av Europas ledande fastighetsbolag i stark tillväxt erbjuder Heimstaden många fina karriärmöjligheter.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Kvalitetssäkring och analyser av inrapporterad data från dotterbolagen
  • Delaktig i konsolideringsprocessen
  • Kvalitetssäkra Intern och extern rapportering samt att lagar och regler efterföljs
  • Utveckla rapportpaketet
  • Intern kontroll
  • Underhålla konsolideringssystemet Cognos Controller
  • Ta en aktiv roll i avdelningens förbättrings- och effektiviseringsprojekt
  • Support till dotterbolagen i olika frågor
  • Involverad i bokslutsarbete
  • Ad hoc projekt

 

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du har rätt mindset, nämligen att du trivs i en dynamisk och internationell miljö och jobbar proaktivt. Du beskriver dig själv som en doer som tycker om att jobba brett och som snabbt skapar dig en överblick över vad som kan göras för att effektivisera och förbättra. Du är noggrann, strukturerad och vill alltid leverera med god kvalitet. Vi ser att du är civilekonom eller motsvarande och har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter alternativt att du kommer direkt från revision med liknande antal års arbetslivserfarenhet. Vi ser att du behärskar det engelska språket både i tal och skrift.

 

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Heimstaden med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730 johanna.andersson@mpya.se eller Amelie Rijpma på telefon 0709-966176 amelie.rijpma@mpya.se.

 

Ansökan sker via www.mpyafinance.se

 

Sök jobbet

Om Heimstaden

 
Heimstaden är ett av Europas ledande bostadsfastighetsbolag med över 116 000 bostäder i 10 länder och ett fastighetsvärde om 187 mdkr. Vi förvärvar, utvecklar och förvaltar fastigheter med ett långsiktigt perspektiv, och guidade av våra värderingar Dare, Care och Share, skapar våra 1700 medarbetare värde för ägare och omtänksamma boende för hyresgäster. 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv