Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Financial Controller till ForSea i Helsingborg

Financial ControllerHelsingborg

Vill du få möjligheten att utvecklas i rollen som Financial Controller i en organisation med en utpräglad hållbarhetsprofil? Och vill du vara del i ett framåtlutat team samt en viktig nyckel i den fortsatta utvecklingen av ForSea’s ekonomifunktion?

I rollen som Financial Controller arbetar du brett med tonvikt på interna projekt, intern kontroll, optimering av rutiner och processer och finansiell analys. Du har många kontaktytor såväl inom ekonomifunktionen som mot verksamheten. Då du kommer arbeta mycket med interna projekt är det viktigt att du trivs bra i en roll där samarbete är av central karaktär. Rollen är delvis ny och för rätt person finns en fantastisk möjlighet att påverka och rita om kartan av interna processer. Rollen är placerad på bolagets trevliga huvudkontor och du rapporterar till bolagets CFO. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, med direkt anställning hos kund.

Du erbjuds
Här erbjuds du en möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt företag med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du erbjuds ett spännande och fritt arbete, i en internationell miljö, där du styr din egen tid och strukturerar upp arbetet med fokus på leveranser. Miljön på ForSea är inkluderande och du kommer ha många duktiga kollegor omkring dig.  Organisationen är platt och du har stor möjlighet att påverka, och det du gör syns verkligen. Kulturen inom bolaget är värderingsstyrd och präglas av stolthet och ett brinnande engagemang hos medarbetarna.

Din profil
Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning inom ekonomi. Du har flerårig erfarenhet från revision eller som Financial Controller och är trygg i din kompetens. Tidigare erfarenhet av arbete med intern kontroll och processer är meriterande. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift samt har en god nivå på dina kunskaper i Excel.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad.  Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet. Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel, lyhörd och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera.

Har vi väckt ditt intresse?
Kul! Kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Josefin Gorthe Skafar på telefon 0722-111515 och email josefin.gorthe.skafar@mpya.se eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075 så berättar vi mer om kunden och denna möjlighet, alternativt skicka in din ansökan direkt via mpyafinance.se.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. 

Sök jobbet

Om ForSea AB

OM FORSEADen blå vägen är också den grönaste. Genom täta turer, punktliga avgångar och i alla slags väder trafikerar vi vårt älskade sund så att människor kan mötas och regionen utvecklas. Vår satsning på helt batteridrivna färjor gör att vi inte bara är det mest effektiva transportalternativet, utan också det mest hållbara. Vi är en verksamhet i ständig rörelse.Läs mer på www.forsea.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv