Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Financial Controller till Bostik AB

Helsingborg

Bostik AB befinner sig på en spännande resa och vill ha med en analytisk och orädd Financial Controller. Här erbjuds du en roll med ansvar för redovisningen samt analys och uppföljning för Bostik Nordic. Du kommer att ingå i ett team om fem personer och rapportera till Redovisningschefen. Kulturen hos Bostik präglas av högt engagemang och en positiv stämning där alla hjälps åt.

Huvudsakliga ansvarsområden:

 • Löpande redovisningsarbete för Bostik Nordics
 • Rapportering och kvalitetssäkring av månads- och årsbokslut månad/kvartal/år
 • Analys och uppföljning av resultat månatligen
 • Hedging av valutor
 • Moms och skatter Bostik Nordics
 • Avstämning balanskonton månad
 • Likviditetsplanering
 • Månads och årsbokslut för fyra länder i Bostik Nordics
 • Löpande utvecklingsarbete av rutiner och processer
 • IC rapportering
 • Stötta övriga avdelningar

 

Vem är du?

För att trivas i rollen ser vi att du är civilekonom med flera års erfarenhet av liknande roll. Du har tidigare arbetat i en stor internationell organisation och är van vid rapportering och deadlines. Dina Excelkunskaper är goda och har du erfarenhet från SAP är det meriterande. Svenska och engelska behärskar du på en hög nivå i såväl tal som skrift.

Din personlighet är en framgångsfaktor!

Vi söker dig som är trygg, strukturerad och analytisk. Att få arbeta brett är något du tycker om och du har ett flexibelt och proaktivt arbetssätt. Vidare är du en kommunikativ person som skapar förtroende runt om i organisationen. Du tycker om att arbeta i team samtidigt som du har dina egna ansvarsområden innefattande allt från ax till limpa.

 

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Bostik AB med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Wendela Tronje på telefon 0766-507438 eller Kristina Bennet på telefon 0703-755075.

Sök jobbet
Financial Controller till Bostik AB

Wendela Tronje

Helsingborg

Konsultchef, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 766 50 74 38

Om Bostik AB

Bostik Group är en av världens ledande tillverkare av lim, tätningsmedel samt spackel, fix & fog. Bostik servar bygg, gör-det-själv- och industrimarknaden med sina produkter. LIP är ledande tillverkare inom kakellim, vattentätningssystem och golvavjämning. Både Bostik och LIP ingår i den franska koncernen Arkema SA.
I Bostik Nordic inkl. LIP ingår totalt 4 länder; Sverige, Norge, Danmark och Finland. Organisationen omsätter omkring €60 miljoner och totalt inom Norden är vi 170 medarbetare. Bostik har kontor i Helsingborg där produktion, utveckling och administration ligger samlat. Vidare har LIP kontor i Nørre Åby där det också finns produktion, utveckling samt administration.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv