Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Financial Controller till Aviator

Financial ControllerStockholm

Söker du en Financial Controllerroll i en spännande bransch där du får vara delaktig i att driva och utveckla processer? Då kan detta vara nästa spännande utmaning för just dig! Aviator söker nu en Financial Controller som vill vara med att utveckla ekonomifunktionen för att möta verksamhetens framtida mål.

Vad kan Aviator erbjuda dig?
Aviator är ett företag som erbjuder flygbolagen ett paket av tjänster beroende på deras behov och önskemål. Våra tjänster som vi erbjuder är incheckning, lastning/lossning av bagage, loungeservice, avisning, flygplanstvätt, verkstadsservice mm. Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsmiljö där servicen kommer direkt efter säkerheten, som alltid är högsta prio. Vi ger dig en möjlighet att arbeta på Aviator som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och professionalism. Hos oss kan du räkna med att göra skillnad.

Om rollen
I rollen som Financial Controller kommer du mötas av många spännande och utmanande redovisningsfrågor. Du kommer ansvara för rapportering, finansiell uppföljning och analyser samt bokslut och årsredovisningar. Du kommer också att vara med och utveckla interna kontroller och kontinuerligt effektivisera och kvalitetssäkra de finansiella processerna. I denna roll kommer du att fungera som nära bollplank till verksamheten

Du ingår i ett team med fem personer och rapporterar till Finance Director. Tjänsten är belägen på Arlanda.

I rollen ingår:

  • Tjänsten innefattar huvudsakligt redovisningsansvar för fyra svenska enheter.
  • Självständigt ansvara för koncernrapportering och koncernavstämning
  • Proaktivt leda arbetet i finansiell uppföljning och analyser
  • Upprätta bokslut och årsredovisningar
  • Skatteberäkningar samt Skatte- och avgiftsdeklarationer
  • IFRS-rapportering
  • Likviditetsprognoser och uppföljning
  • Delaktig i prognos- och budgetarbete
  • Finansiellt stöd åt verksamheten
  • Aktivt och kontinuerligt arbeta med att kvalitetssäkra, förbättra och utveckla processer, rutiner och interna kontroller

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning och har arbetat ett par års erfarenhet av kvalificerad redovisning från större bolag med komplex verksamhet samt drivit förändringsarbete. Du är van att driva uppföljning och analys samt budget- och prognosprocessen. Du har stort systemintresse och goda kunskaper i Excel. Du är flytande i engelska och svenska, både i tal och skrift. Har du erfarenhet från flygbranschen är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är prestigelös, strukturerad och har en förändringsvilja. Vidare har du ett problemlösande förhållningssätt och att du är en god representant för Aviators värdeord:

Respect – Flexibility – Passion – Responsibility – Customer Focus

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Aviator med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Aviator Airport Services Sweden AB

Aviator is a supplier of Aviation Services, taking care of passengers and aircrafts at several airports in the Nordic region. Aviator was founded in December 2010 and currently operates at 15 stations from Tromsö in the North to Kastrup in the south. Aviator has an annual turnover of 150 mEuro (2022) and employs more than 2000 employees.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv