Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Financial Controller Nordics till Tunstall i Malmö

Financial ControllerMalmö

”Vi är inne i en proaktiv tid med tillväxt. Här finns mycket att göra och du tar armkrok på mig.” Så säger CFO Nordics Thomas Pehrsson. ”Vi ger stort ansvar och får våra medarbetare att utvecklas. Här erbjuds du chansen att vara med och påverka, inte förvalta.”

Vill du bli en del av ett marknadsledande bolag med fokus på att utveckla och leverera framtidens digitala tjänster för vård, hälsa och omsorg?

Tunstall arbetar med att bidra till att effektivisera, digitalisera och automatisera den svenska och globala vårdmodellen och söker därför efter en person med stort driv och hunger som vill vara med och skapa ett säkrare, tryggare och modernare samhälle. Välkommen till en dynamisk miljö i ett internationellt bolag där du i hög grad utvecklar rollen tillsammans med CFO Nordics som du också rapporterar till. Tjänsten är belägen på huvudkontoret i Malmö.

Du blir en del av Nordic Finance Management teamet och har personalansvaret för en person, Financial Analyst.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Konsolidering och rapportering för de 4 nordiska länderna (11 legala enheter)
  • Leda budget- och prognosarbetet för Norden samt uppföljnings- och analysarbete
  • Kontinuerligt se över processer och rutiner kring rapportering för Norden samt på gruppnivå
  • Delaktig i förbättringsprojekt och effektiviseringsåtgärder
  • Samarbeta med Country Finance Managers and Shared Services Center
  • Delaktig i processer kring intern kontroll och compliance
  • Ansvarig för externa och interna kontakter kring skatte- och finansieringsfrågor
  • Koordinera riskrapportering
  • Marknads- och lönsamhetsanalyser

 

Har vi fångat ditt intresse?

Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande och har minst 5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna med bakgrund inom revision. Erfarenhet från ett internationellt bolag är meriterande. För att trivas i rollen ser vi att du är kommunikativ och tar dig fram i organisationen på ett smidigt sätt. Du är driven, nyfiken och har ett stort affärsintresse. Du arbetar proaktivt och har ett stort analytiskt sinne. Excel kan du på dina fem fingrar och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

 

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Tunstall med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.  Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på telefon 0706-555730, mail johanna.andersson@mpya.se eller Cathrine Wiberg på tel. 0707-383247, mail cathrine.wiberg@mpya.se.

Vi ber dig ödmjukast att ha tålamod och förståelse för att det är semestertider, men vi lovar att ge dig återkoppling så snart vi har möjlighet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sök jobbet

Om Tunstall Nordic AB

Tunstall Healthcare Group är ett brittiskt världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Företaget grundades i Storbritannien 1957 och är med över 2500 anställda ett globalt världsledande företag som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder. Fem miljoner brukare utnyttjar idag Tunstalls produkter och tjänster. Tunstall Nordic AB – Sverige, Danmark, Finland, Norge och viss export – har ca 320 anställda och en omsättning på ca 650 MSEK. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv