Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Financial Accountant till Macrobond i Malmö

RedovisningsansvarigMalmö

En spännande produkt, fina framtidsutsikter och en rejäl tillväxt, både inom Finance och bolaget. ”Jag jobbar här för att jag tycker bolaget är roligt. Man känner att man är en del av Macrobond och får jobba nära där besluten fattas. Vi är ett tight team som firar våra framgångar.” Så säger Amanda Lindesson. En närvarande chef som är mån om att teamet har inblick och förståelse för affären. För Amanda är det viktigt med god framförhållning gällande förändringar och annan information som påverkar teamet.

På Macrobond jobbar man mot gemensamma mål och trivs i ett högt tempo.

Nu söker teamet efter sin nästa kollega inom Accounting och du är efterlängtad! Ta chansen att själv vara med och utforma din roll, i ett familjärt bolag med huvudkontoret beläget i fina lokaler i Malmö. Teamet består av sju personer och du rapporterar till Group Financial Controller Amanda Lindesson.

Här erbjuds du en viktig roll med stort ägandeskap för dina bolag inkluderande även analysdelar. Här finns också många projekt att vara delaktig i gällande processförbättringar och att utveckla rutiner.

Du kommer ha det övergripande ansvaret för redovisningen i samtliga legala enheter hanterade in-house av Finance teamet och jobba sida vid sida med Financial controller vars fokus kommer ligga på konsolideringen av gruppen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvarig för månads – och årsbokslut samt årsredovisning för samtliga legala enheter hanterade in-house
  • Övergripande ansvarig för redovisningen för de legala enheterna samt processerna kring AP/AR
  • Inkomstdeklaration
  • Rapportering månads/kvartals och årsvis, samt analysarbete
  • Kommunikation med revisorerna
  • Kontinuerlig förbättring av redovisningsprocesser och intern kontroll
  • Ansvarig för att lagar och regler efterföljs

 Har vi fångat ditt intresse?

För att trivas i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst fem års erfarenhet från en liknande roll alternativt från byrå. Du trivs bra i din roll som redovisningsekonom/redovisningskonsult och önskar komma till ett bolag med framåtanda. Som person är du nyfiken, driven och tar ägandeskap för dina ansvarsområden. Din problemlösningsförmåga gör att du snabbt skapar dig en överblick över vad som behöver göras i form av effektiviseringsarbete. Du trivs i en dynamisk och snabbföränderlig miljö och känner dig redo att ta nästa steg.

Hur gör jag nu?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt! I den här rekryteringen samarbetar Macrobond med MPYA Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Johanna Andersson på tel. 070-6555730 eller johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet 070-3755075 kristina.bennet@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Sök jobbet

Om Macrobond Financial AB

Macrobond Financial är sedan starten 2008 ett snabbväxande, lönsamt och internationellt företag med ljus framtid i sikte och ett enastående track-record. Macrobond-applikationen – vår flaggskeppsprodukt, är den enda plattform på marknaden som kombinerar en omfattande makroekonomisk och finansiell databas med lättanvända verktyg för analys och smart datavisualisering. Macrobond förvärvades av Nordic Capital 2018, har 220 anställda och en omsättning på 250 MSEK FY 2021. 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv