Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Financial Accountant till dentsu

Redovisnings­ekonomGöteborg

Är du driven, ansvarfull och serviceminded samt en person som trivs med många kontaktytor? Har du några års erfarenhet inom redovisning och drivs av att effektivisera processer och arbetssätt? Här är chansen till en spännande roll i ett internationellt företag med höga ambitioner! Vi tror du är en person som vill ingå i ett prestigelöst team med högt i tak som tillsammans arbetar mot utmanande mål. Låter detta intressant då kan tjänsten som Financial Accountant på dentsu vara något för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som Financial Accountant på dentsu har du ett helhetsansvar för redovisningen för 1 bolag. Du kommer att vara med och säkerställa att den månatliga rapporteringen är klar i rätt tid och att den har högsta kvalitet. Du kommer att ha många kontaktytor internt och ett tätt samarbete med vårt Finance Service Center i Indien. Du rapporterar till Head of Operational Finance och är placerad på vårt kontor i centrala Göteborg. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Helhetsansvar för redovisningen
  • Bokslutsavstämningar
  • Kundupplägg, kreditlimiter och avtalshantering
  • Projektuppföljning och fakturering
  • Uppföljning av kassaflöde
  • Interna projekt

Din profil:

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi med minst 2-3 års kvalificerad arbetslivserfarenhet inom redovisningsområdet. Du är självgående person som gärna tar initiativ till att förbättra och vidareutveckla processer och arbetssätt. Vi tror du har en förmåga att skapa goda relationer, är förtroendegivande och analytisk. Du trivs med att jobba nära verksamheten i en bred roll där arbetsuppgifterna är varierande.  

Vi värdesätter att du är en prestigelös och serviceminded lagspelare som levererar med hög kvalitet. Du är strukturerad och van att arbeta självständigt samt har en förmåga att sammanlänka operativt arbete med strategiska mål och visioner. Bra teamwork och ett gott företagsklimat är något du värdesätter högt. Vi förutsätter att din engelska är mycket god både i tal och skrift samt att du är van vid att arbeta i Excel.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar dentsu med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 eller via elin.antonsson@mpya.se alternativt Linda Målberg på telefon 0733-807788 eller via linda.malberg@mpya.se. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Sök jobbet

Om dentsu

dentsu är ett världsomspännande byrånätverk i medie- och kommunikationsbranschen. Vi hjälper våra kunder att stärka deras konsumentrelation med hjälp av holistiska och integrerade kommunikationslösningar. Vår vision ”Innovating the way brands are built” möjliggörs tack vare våra medarbetares spetskompetens och av vår unika verksamhetsmodell som bygger på samarbete. Tack vare den kan vi erbjuda ett brett spektra av tjänster för våra kunder från en enda källa.
Vi söker ständigt efter duktiga, drivna och engagerade personer som kan stärka vårt nätverk. I gengäld erbjuder vi attraktiva karriärmöjligheter i ett branschledande kommunikationsnätverk. Här bevaras varje enskild individs styrkor och intressen och får plats att komma till sin fulla rätt. I Sverige finns vi med ca 250 medarbetare i Stockholm och Göteborg. Globalt finns vi i fler än 145 länder, världen över. Vår omsättning i Sverige är ca 4 miljarder kronor.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv