Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Finance Systems & BI Specialist till Nordic Leisure Travel Group

IT-ekonomStockholm

Vi söker nu dig som vill ha det övergripande ansvaret för att utveckla och förvalta verksamhetens finanssystem och BI-lösningar inom finans. Det är en ny roll i bolaget, en specialistroll med starkt självledarskap!

Du får möjligheten att arbeta i ett bolag som strävar efter att vara världens mest älskade semesterföretag? Nordic Leisure Travel Group säljer inte resor – de säljer förväntningar, upplevelser och minnen.

Om rollen

Som Finance Systems & BI Specialist kommer du att ansvara för att hålla ihop systemarkitekturen. Ansvaret  för respektive system ligger hos systemansvariga och superusers men du kommer att ha ett tätt samarbete med dessa, IT samt verksamheten och du agerar som brygga däremellan. Ditt ansvar avser verksamhetens finanssystem och BI-lösningar inom finans.

Huvudsakligt ansvar:
– Övergripande ansvarig för NLTG Finance Systems i nära samarbete med IT
– Övergripande ansvarig för löpande hantering och support, utveckling och implementering av affärssystem, integrationer och övriga frågor i samarbete med finans/ekononomifunktionens olika systemansvariga och systemadministratörer. Du kommer dock att bli mer hands-on systemansvarig för framtida ERP-lösning och i det kommande systembytet.  
– Utveckla, förbättra och hantera Power BI-rapporter relaterade till ekonomifunktionen.
– Stötta medarbetare inom Finance avseende Power BI, AI och andra analysverktyg genom kompetensutveckling, felsökning och utveckling av rapporter
– Arbeta nära Business IT och BI för att samarbeta i projekt, dela erfarenheter, hålla dig uppdaterad om nuvarande och framtida BI-verktyg etc.
– Arbeta gränsöverskridande med andra funktioner, affärsenheter och länder, system och applikationer för att förbättra och automatisera rutiner, processer och analyser inom hela ekonomiavdelningen.

Vem söker vi?

Du är civilekonom eller civilingenjör (industriell ekonomi exempelvis) alternativt systemvetare. Du har minst 3 års relevant erfarenhet antingen i motsvarande roll på ett bolag alternativt på konsultbolag. Du behöver ha god redovisningsförståelse och förståelse för  de finansiella processerna. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du behöver ha erfarenhet av att driva förändringsarbete och av systemkartläggning- och implementation i större bolag, gärna i projektledande roll. Vi ser att du har erfarenhet av Power BI samt av denna typ av arbete i större affärssystem, har du erfarenhet, NAV eller Dynamics365 är det starkt meriterande.

Då rollen innebär att driva stort förändringsarbete ser vi att du som person är starkt drivande, van att ta ägandeskap och att du på ett självständigt sätt kan ta dig fram och ta initiativ för att harmonisera och effektivisera flöden, system och arbetssätt. Du är nyfiken och lösningsorienterad. Du har många kontaktytor och för att passa i rollen behöver du vara utåtriktad, pedagogisk och ha en stark kommunikativ förmåga samt ett stort samarbetsfokus.

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Nordic Leisure Travel Group med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nadja Linder, 0707-96 95 97, nadja.linder@mpya.se eller Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

 

Sök jobbet

Om Nordic Leisure Travel Group

Nordic Leisure Travel Group säljer resor från Sverige, Danmark, Norge och Finland. I gruppen ingår researrangörerna Ving Sverige och Ving Norge, Globetrotter, Spies i Danmark, Tjäreborg i Finland, flygbolaget Sunclass Airlines samt hotellbolaget Resorts & Hotels där de egna hotellkedjorna Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels ingår. Gruppen säljer cirka 1 325 000 resor årligen i de nordiska länderna.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv