Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Finance Manager till MW Group

Finance ManagerStockholm

Är du driven, engagerad och gillar att skapa struktur och driva förändring? Vill du arbeta i ett bolag med en spännande tillväxtagenda? Då kan tjänsten som Finance Manager på MW Group vara något för dig!

Vad kan MW Group erbjuda dig?
Vi söker dig som vill utvecklas i en roll som Finance Manager!

MW Group är i ett spännande skede och har under de senaste åren genomgått en omfattande transformering som nu växlas upp genom en tydlig förvärvsagenda, breddad affär och framtidssatsningar.

Här kommer du tillsammans med Head of Finance ansvara för att bygga upp en kvalitativ och effektiv ekonomifunktion. Ditt team består av två personer utöver dig själv och teamet kommer utökas successivt.

MW Group växer både genom organisk tillväxt och via förvärv med en ambition att nå en omsättning på 1 Mdkr de kommande åren. Det senaste året har MW Group rekryterat flera nyckelpersoner.

Kulturen på MW präglas av engagemang, höga ambitioner och omtanke där din kompetens kommer att göra skillnad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda och fördela arbetet samt skapa effektiva processer och rutiner
  • Personalansvar och coaching för två personer som troligen blir fler inom ngt år
  • Ansvar för månads – och årsbokslut inklusive rapportering. Ansvar för upprättande av årsredovisning och kontakt med revisorer
  • Ta in förvärvade bolag i redovisningen
  • Leda och driva utredningsfrågor inom ansvarsområdet

MW Group är 160 anställda och sitter i fina lokaler i Frösunda. Rollen rapporterar till Head of Finance.

Din profil
Vi söker dig som är redo för en spännande tillväxtresa och kommer från revision eller besitter liknande kunskaper. Du har goda kunskaper i Excel och har lätt för att sätta dig in i nya system.

Det här är en riktig fin möjlighet att utvecklas tillsammans med bolaget! Vi erbjuder dig också stöttning för att komma in i jobbet. Tillsammans ska vi skapa en högkvalitativ och effektiv redovisning samt rapportering!

Vi ser att du är lösningsorienterad, målfokuserad och driven som person. Då tjänsten innebär många kontaktytor ser vi att du är social, kommunikativ och pedagogisk. Du har ett naturligt intresse av människor och trivs i en roll där du kan dela med dig av din kunskap. Vidare gillar du ett högt tempo och trivs i en dynamisk miljö där du har möjlighet att påverka och ta egna initiativ.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar MW Group med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta anna.lannerhjelm@mpya.se och Malin.skotte@mpya.se .Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att söka. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök jobbet

Om MW Group AB

Om MW Group
MW Group är en nordisk bolagsgrupp som levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Vi levererar våra tjänster till offentliga- och privata kunder som verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn som upprätthåller samhällsviktiga funktioner. Läs mer på www.mw.group

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv