Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Finance Manager till GPV

Finance ManagerVästerås

GPV befinner sig mitt i en stor förändrings- och utvecklingsresa. Nya arbetssätt, nya mål och ny kultur. Vi är inte framme än, men som man säger ”det är inte målet, det är resan”. Nu söker vi dig som vill kroka arm med oss och vara med på färden. Vi tror inte att du som söker rollen som Finance Manager går igång på förvaltning, upprätthållande av gamla rutiner eller samma plats i fikarummet varje dag. Vi tror snarare att du går igång på motsatsen: nya arbetssätt, förbättrade rutiner och kontakt med nya människor. För att sammanfatta det hela: Du räds helt enkelt inte att testa nya sorter i kaffeautomaten! Vem vet hur en Ristretto smakar innan man har testat?

Som Finance Manager på GPV har du det övergripande ansvaret för ekonomifunktionen. På både strategisk och operativ nivå. Du arbetar nära General Manager med fokus på att leda verksamheten mot uppsatta mål och har huvudansvaret för rapporteringen upp i koncernen.

Det initiala och absolut viktigaste blir att bygga en självständig ekonomienhet. Med fokus på det lokala. Som att leda arbetet med att skapa och implementera rutiner och processer som tillgodoser alla aspekter av ekonomistyrning, analys och rapportering. Självklart ska enheten också verka effektivt i den globala organisation som GPV är.

Du kommer leda en grupp bestående av redovisningsekonomer och controllers. Du vet; allt sånt som coachning, stöttning, beslutsfattande och delegering av ansvar och befogenheter. De formella delarna som utvecklingssamtal, lönesamtal mm finns också där. Du får också ett gäng med kollegor i ledningsgruppen som du är en del av.

Vem är du?

Du vet nu att du kommer till en verksamhet där du ska vara med och skapa. Inget är färdigt men arbetet är påbörjat. Arbetet med att ta GPV in i en ny framtid. Du är viktig i det arbetet. Din enhet är viktig i det arbetet. Ditt ansvar är att leda i rätt riktning. Tillsammans med ledningsgrupp och ditt team. Därför är du en erfaren ledare. Du förstår också det här med att vara en del av en global organisation och vad det innebär att verksamheten är producerande.

Lite formalia kanske är på sin plats. Du har en eftergymnasial utbildning i ekonomi, lätt att kommunicera på olika organisatoriska nivåer, på svenska och engelska. Det där med att ha varit i producerande och global verksamhet har vi nämnt innan. Men det är viktigt. Det är bra om du också har varit med i större förändringsprojekt och implementation av nya processer.

Dina personliga egenskaper och kvalifikationer kommer vara av stor betydelse. Kompetenstrygg ledare är inte bara ett begrepp för dig. Det är vad du är. Du kommer också behöva utmana din analytiska förmåga och fokusera på lösningar och utveckling.

Vad får du som är unikt?

Möjligheten att vara med från nystart. Där du kommer vara viktig. Och göra skillnad i den utvecklingsresa GPV har inlett. Det kräver att du vågar. Att du vill. Och att du vill vara del av teamet. Tillsammans utvecklas ni och GPV.

Har vi fångat ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar GPV med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker
löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.  Har du frågor eller
funderingar gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Patcha, fredrik.patcha@mpya.se eller 073-203 67 37. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet
Finance Manager till GPV

Fredrik Patcha

Västerås

Konsultchef, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 73 203 67 37

Om GPV Sweden AB

GPV är det näst största europeiska företaget inom elektroniktillverkning (EMS). Det är bildat av Enics och GPV som gick samman i oktober 2022. GPV har 19 produktionsanläggningar och 11 kontor på 3 kontinenter och 7500 anställda globalt. Vi erbjuder elektroniktillverkning och ett brett utbud av relaterade tjänster till blue-chip-företag som representerar industriell teknologi, byggteknik, transportsektorn, mätning och kontroll, ”clean tech”, medicinteknik och högteknologi för konsumentmarknaden. Vi tror att resultat skapas av människor. Vi är fast beslutna att göra GPV till ett bra ställe att växa både som person och professionellt. Över olika tidszoner och specialistområden strävar vi efter att överträffa förväntningarna och leverera excellens.
Vårt mål är att skapa värde i allt vi gör – för både våra kunder och för varandra.
Få fart på din karriär och uppnå mer med GPV! Läs mer på https://gpv-group.com

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv