Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Finance Manager till FAS Converting Machinery i Arlöv

Finance ManagerMalmö

”Vi har allt i detta lilla bolag. Det kan vara utmanande, men det är just det som också gör det väldigt roligt” Så säger Aldijana, VD på FAS Converting Machinery.

FAS Converting Machinery ett väldigt trevligt och familjärt bolag där hållbarhetstänk och innovation står i centrum. Som Finance Manager erbjuds du en bred roll som innehåller både redovisning och analys. Du har många kontaktytor i bolaget och även hos moderbolaget i USA.  Du har personalansvar för en erfaren ekonom och du rapporterar till VD.

Dina främsta ansvarsområden och arbetsuppgifter är:

  • Månads- och årsbokslut samt årsredovisning
  • Analys och uppföljning (inköp, lager, prisutveckling, marginaler, kalkyluppföljning etc.)
  • Rapportering till VD samt till koncernmoderbolaget CMD Corporation
  • Budget och prognosarbete
  • Utveckla och förbättra processer och arbetssätt
  • Kontakt med revisorer och övriga externa intressenter
  • HR support och administration
  • Personalansvar för en erfaren redovisningsekonom

 

Vem söker vi?

Du är prestigelös, ansvarstagande och vill arbeta verksamhetsnära och har lätt för att skapa goda relationer i en organisation. Du är noggrann och analytisk, och har en god förmåga att se bakom siffrorna. Du trivs i en roll där du får arbeta brett, både med redovisning och analys.

Du har eftergymnasiala studier inom ekonomi och har god kunskap inom redovisning och eventuellt även controlling. Har du erfarenhet från en producerande verksamhet är det starkt meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Vi ser även att du har god kunskap i Excel samt lätt för att sätta dig in i system.

 

Har vi väckt din nyfikenhet?

I denna rekrytering samarbetar FAS Converting Machinery med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Amelie Rijpma på 0709-966176 eller amelie.rijpma@mpya.se alternativt Per Cato på 0703-009729 eller per.cato@mpya.se.

Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om FAS Converting Machinery AB

FAS Converting är en svensk maskintillverkare, grundad 1978. Vi utvecklar, designar och monterar, säljer, installerar och servar maskiner för konvertering av plastfilm till produkter på rulle. Vi tar stor stolthet i att vara en del av lösningen till en mer hållbar och cirkulär produktion genom att utveckla robusta och energioptimerade maskiner som är en del av värdekedjan i att återvinna plast till nya produkter. Vi jobbar globalt och exporterar 95% utanför Skandinavien med Europa och Nordamerika som huvudmarknader.  Våra kunder är inom förpackningsindustrin och deras huvudprodukter är olika typer av avfallspåsar. FAS Converting en del av USA-baserade koncernen CMD corporation som är teknikledande inom vår bransch. Tillsammans är vi nästan 250 kollegor, varav ca 25 i Arlöv.
www.fasconverting.se 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv