Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Finance Manager till DEFA

EkonomichefStockholm

Är du trygg i dina redovisningskunskaper? Har du ett affärsintresse och viljan att utvecklas vidare i en roll som Finance Manager? Är du intresserad av ledarskap? Då kan det här vara rollen för dig!

Om rollen
Som Finance Manager på DEFA har du en bred roll där du kommer att arbeta både operativt och strategiskt. Du har det operativa ansvaret för månadsboksluten och det övergripande ansvaret för den legala redovisningen. Vidare har du ansvar för budgetering och uppföljning av verksamhetens resultat. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Månads- och årsbokslut
  • Upprätta årsredovisning och inkomstskattedeklarationer
  • Uppföljning, analys och avvikelserapportering
  • Upprätta budget och prognos
  • Upprätta och presentera finansiella rapporter
  • Personalansvar och coachning för 3 medarbetare
  • Ingå i ledningsgruppen för affärsområdet e-mobility
  • Systemansvar

Du kommer vara placerad på kontoret i Kista.

Vem är du?
Vi ser att du har flera års erfarenhet från kvalificerad redovisning, du är bokslutssjälvständig och har erfarenhet av att upprätta både årsredovisning samt inkomstdeklaration. Vidare har du ett affärsintresse och vill gärna utveckla dina Business controlling kunskaper. Du har även erfarenhet och intresse av ledarskap. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och du har en magisterexamen i ekonomi. Det är meriterande om du har arbetat i ett producerande bolag i förändring och har erfarenhet av MS Dynamics och/eller Qlickview.

På ett personligt plan är du en engagerad, driven och prestigelös person som lätt skapar förtroende hos andra. Du är flexibel och kommunikativ och trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att lyfta blicken och arbeta proaktivt. Du har ett vaket sätt och överblickar snabbt vad som behöver göras för att driva frågor och projekt vidare och du har ett coachande ledarskap.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar DEFA med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om DEFA AB

Vårt mål är att göra människors liv enklare och mer miljövänligt genom att hjälpa dem använda energi så effektivt som möjligt. Våra produkter och tjänster förbättrar hur människor laddar och förvärmer sina fordon och ljussätter byggnader eller vägar. Vi fortsätter att förbättra vårt sortiment genom att fokusera på kontinuerlig förbättring och innovation.
DEFA är ett privatägt norskt företag som grundades 1946. Vi har för närvarande mer än 400 anställda på tre kontinenter. Våra produkter och tjänster säljs i mer än 30 länder världen över.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv