Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Finance Manager till CONMED

EkonomichefGöteborg

Vill du utvecklas och växa i ett internationellt bolag med en härlig företagskultur? Då kan rollen som Finance Manager på CONMED Nordic vara något för dig! Har du med dig en gedigen erfarenhet inom ekonomi och har en vilja att dels arbeta operativt och att leda ett mindre ekonomiteam, då kan detta vara något för dig!

Som Finance Manager på CONMED Nordic kommer du få en nyckelroll i organisationen. Du är operativ och har det övergripande ansvaret för att säkerställa redovisningen för fyra legala enheter med rapporteringsansvar tillsammans med tre kollegor som du har personalansvar för. Du rapporterar till General Manager, och rollen innebär en plats i ledningsgruppen. Du har en nyckelroll i bolaget med förväntningar att fortsätta utveckla system, processer och rutiner för ekonomifunktionen. Du är även med och driver budget och prognosprocesserna. I denna roll så kommer du att få vara med på en spännande resa och ha möjlighet att vara med och påverka och bidra till resultatet. Vi sitter i ljusa fina lokaler i Sisjön.

För att passa in i rollen tror vi att du är / har:

  • Civilekonom eller liknande akademisk utbildning
  • Erfarenhet av redovisning, rapportering och ekonomistyrning
  • God kommunikativ förmåga, både på svenska och engelska
  • Van att arbeta i en internationell miljö
  • Har du erfarenhet av US GAAP är det meriterande

För att trivas i rollen som Finance Manager bör du vara en kommunikativ och resultatorienterad person. Du är analytisk, har integritet och en förmåga att prata med personer på alla nivåer i organisationen- både på svenska och engelska. Som person är du engagerad och trivs i en affärsnära roll. Vidare är du en driven person som motiveras av att förbättra och vidareutveckla verksamheten. Du har förmåga att se helheten och prioriteringar och kan kommunicera detta på ett bra sätt till varje medarbetare. Vidare är du noggrann, duktig på att planera och prioritera.

I denna rekrytering samarbetar CONMED med Mpya finance. Har du frågor kring tjänsten kontakta Sandra Hellström på 0701-47 52 33 alt Elin Antonsson på 0709-31 87 69. Intervjuer sker löpande för tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan.

Sök jobbet

Om CONMED

CONMED is a global medical technology growth company that specializes in the development and sale of surgical and patient monitoring products and services that allow our physician customers to deliver high quality care and as a result, enhanced clinical outcomes for their patients.
Through its Advanced Endoscopic Technologies, Advanced Surgical, International, and Orthopedics units, CONMED serves the following medical specialties:

Orthopedic Surgery
Laparoscopic, Robotic, and Open Surgery
Gastroenterology and Pulmonology
Patient Care

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv