Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Finance Manager till Bulten Sweden AB

Finance ManagerGöteborg

Är du redo att ta nästa kliv i din karriär i rollen som Finance Manager? Här får du möjlighet att växa in i din roll, utvecklas och även bidra med ditt driv att skapa de bästa förutsättningarna för ditt team.

Hos oss på Bulten Sweden AB möts du av en familjär stämning, prestigelöshet och stort fokus på våra kärnvärden Dedicated – Empowered – Innovative – Professional. Vi har en gedigen historia och firar 150 års jubileum i år. Med tydliga tillväxtstrategier och medarbetarfokus, välkomnas du därmed till ett stabilt företag, där du får vara en del av en professionell och innovativ internationell arbetskultur där din kunskap och expertis är mycket uppskattad.

Läs gärna mer om oss på www.bulten.com

Om rollen

Du ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar tvärfunktionellt till VD. Din närmsta chef, Group Financial Manager, har tidigare haft denna tjänst och kommer således vara en god stöttepelare längs vägen. Rollen innefattar personalansvar för fyra medarbetare på Ekonomiavdelningen inkl. Front Desk. Placering är på vårt nyrenoverade huvudkontor i Högsbo (i närheten av köpcentret 421), där vi idag är ca 70 medarbetare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

· Ansvara för bokslut, budget, forecast, cash plans och övrig rapportering inom koncernen

· Ansvara för den ekonomiska kontrollen och styrningen

· Verka för att bolaget uppfyller samtliga krav på redovisning såväl internt som legalt samt säkerställa rutiner och policies

· Ekonomisk rapportering till myndigheter samt dialog med revisorer

· Ansvara för företagets likviditetsplanering

· Följa upp omsättning, resultat och aktiviteter i samarbete med säljfunktionen

· Projektarbeten

· Sammankalla och leda avdelningsmöten, kompetensutveckling och medarbetarsamtal

Vem är du?

Vi ser att du har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi, samt några års erfarenhet av beskrivna arbetsuppgifter. Erfarenheter från rapportering i en noterad koncern ser vi som meriterande. Du har en vilja att lära, har öga för utvecklingsdetaljer, är driven, har en hög analytisk förmåga samt givet noggrann och strukturerad.

Då rollen är en blandning av strategiskt – och operativt arbete behöver du ha en prestigelös, entusiasmerande och lösningsorienterad inställning samt kommunicera obehindrat både på svenska och engelska. Vidare känner du dig trygg i Excel och Power Point. Vi arbetar i dag i M3/Movex.

Hur ansöker jag?

I den här rekryteringen samarbetar Bulten Sweden AB med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Anette Zantelid 0732 – 03 67 77 eller Elin Antonsson 0709 – 31 87 69. Ansökan gör du på www.mpya.se. Intervjuer sker löpande – varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Bulten Sweden Ab

Bulten Group är en av de största leverantörerna av fästelement till den internationella fordonsindustrin. Produkterbjudandet sträcker sig från kund­specifika standardprodukter till kundanpassade specialfästelement och omfattar också teknisk utveckling, line-feeding, logistik-, material- och produktionskunnande. Bulten erbjuder ett Full Service Provider-koncept eller delar därav. Företaget grundades 1873, har cirka 1 600 medarbetare i sexton länder och huvudkontor i Göteborg. Aktien (BULTEN) är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv