Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Finance Director till Domino Print & Apply AB i Malmö

Finance ManagerMalmö

Känner du att du sitter lite för långt ifrån verksamheten idag? Kanske vill du jobba mer på ett strategiskt plan men fortfarande vara nära där det händer. Ta steget, in i vad som kanske är din första Finance Director-roll, och följ med på resan Domino nu befinner sig på. Du gör det tillsammans med engagerade kollegor, som månar om både varandra och affären.

Här erbjuds du en nyckelroll, i en internationell koncern, med produktion i huset.

Tjänsten är belägen på kontoret i Malmö och du rapporterar till Head of European Finance i UK. En kunnig och närvarande ledare som ser till dig som individ och din utveckling. På Domino får du snabbt stort ansvar som en del i din utveckling.

Resor till dotterbolaget Domino Sweden AB i Linköping ca en gång i månaden ingår, i övrigt tillämpar Domino hybridlösning.

I denna tjänst ingår du i ledningsgruppen för respektive bolag, Domino Print & Apply AB och Domino Sweden AB och har en Finance Manager direktrapporterande till dig.

Du ansvarar för Malmö samt siten i Linköping, att säkerställa ekonomisk rapportering samt att förse ledningsgrupp med finansiellt underlag inför beslut.

 

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Ansvara för bokslutsarbete inklusive årsredovisning
  • Personalansvar- utveckling av medarbetare
  • Ansvara för att lagar och regler efterlevs såväl på lokal nivå som på Group-nivå
  • Ansvara för finansiering-, budget- och prognosarbete
  • Rapportering till ledningsgrupp
  • Affärsinriktat controllingarbete
  • Optimera finansiella processer och rutiner inom bolaget
  • Ansvara för Finance del av implementationen av nytt ERP-system
  • Kontaktperson för myndigheter, banker och revisorer

 

Har vi fångat ditt intresse?

Vi söker dig som har ett stort affärsintresse och erfarenhet från producerande bolag i internationell miljö. Domino är en komplex matrisorganisation och det är meriterande om du jobbat i liknande organisation. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande och behärskar både svenska och engelska i tal såväl som skrift.

Du har några års erfarenhet av en liknande roll alternativt flera års erfarenhet av en controllerroll och har ett stort systemintresse. Vidare har du kännedom om redovisning och en vana av att ha många kontaktytor.

Vi söker efter en analytisk person som trivs i en bred roll där man kavlar upp ärmarna när det behövs. Som tycker om att jobba både operativt och strategiskt och som trivs med internationella kontaktytor.

 

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Domino med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Andersson på 0706555730 alt johanna.andersson@mpya.se eller Kristina Bennet på 0703–755075 alt kristina.bennet@mpya.se

 

 

 

 

Sök jobbet

Om Domino Print & Apply AB

Domino är ett högteknologiskt företag som utvecklar helhetslösningar och metoder inom området industriell kodning och produktmärkning. Företaget grundades 1978 och har idag 25 dotterbolag och över 200 sälj- och servicekontor i mer än 120 länder. Dominos märksystem används inom de flesta branscher för märkning på många olika typer av material: papper, glas, plast, metall, gummi, livsmedel med flera. Kunderna är oftast multinationella företag som t ex Nestlé, Tetra Pak, Coca Cola mfl.Kännetecknande för Dominosystemet är hög kvalitet, flexibilitet samt att det är enkelt att installera och anpassa i produktionen. På företaget i Malmö är vi ca 85 anställda. Bolaget tillhör en internationell koncern med ca 33000 anställda. Läs mer på www.domino.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv