Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Finance Director till Doggy

CFOGöteborg

Vi söker en Finance Director till Doggy i Vårgårda. Har du bred erfarenhet inom ekonomi och verkat i en internationell miljö samt har en vilja att effektivisera och se över processer och rapportering? Då tror vi du har ambitionen och kraften att fortsätta etableringen av en stark ekonomifunktion på Doggy. Bolaget är i en spännande tillväxtfas och har under 2020 nya internationella ägare, PPF (Partner in Pet Food). Som Finance Director kommer du få en nyckelroll i organisationen och vara ansvarig för att driva företaget och dess ekonomifunktion i rätt riktning för att nå uppsatta mål. I denna roll så kommer du att ha möjlighet att vara med och påverka och bidra till resultatet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

På Doggy kommer du att få det yttersta ansvaret för ekonomifunktionen när det gäller att leda och utveckla medarbetarna, processer, rutiner och system. Du kommer att ha ansvar för budget, bokslut och ekonomisk uppföljning (samt rapportering till koncernen). Som Finance Director kommer du fungera som samordnare och rådgivare till VD för Doggy och andra medlemmar i ledningsgruppen i alla finansiella frågor samt har ett nära samarbete med Group CFO för PPF. Tjänsten innebär:

  • Månatlig rapportering och ekonomisk analys
  • Presentera och utarbeta ekonomiska prognoser och finansplaner
  • Bygga en stark finansorganisation med fokus på redovisning, kontroll och informationshantering
  • Skapa och modifiera finansiella IT-system för att kunna ge meningsfull information och analys till ledning och PPF
  • Ansvara för interna kontroller
  • Säkerställa korrekt och snabb rapportering och kontroll av företaget på ett sätt som överensstämmer med lagstadgade skatte- och bokföringsregler.
  • Driva affärsutvecklingsprojekt för att öka vinster genom investeringar, kostnadsbesparingar och förvärv

Din profil:

För att trivas i rollen som Finance Director bör du vara en kommunikativ och resultatorienterad person. Du är driven, självgående och motiveras av att förbättra och vidareutveckla verksamheten. Vi tror du har en förmåga att skapa goda relationer både externt och internt och är förtroendegivande. Du har en akademisk utbildning och flerårig erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete i en ledande position. Du är trygg i dig själv och van vid att fatta beslut. Som person är du ansvarstagande, noggrann, kreativ och prestigelös.

Du är analytisk, har integritet och en förmåga att prata med personer på alla nivåer i organisationen- både på svenska och engelska. Du är van vid att arbeta i en internationell miljö samt har erfarenhet av att driva förändringar inom en organisation. Du besitter bra ledaregenskaper och är en chef som kan delegera ansvar till sina medarbetare. Du arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete och du inkluderar dina medarbetare i detta. Det finns ett stort intresse för din personal och du har en vilja att driva teamet framåt i en föränderlig miljö.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Doggy med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 alternativt Linda Målberg på telefon 0733-807788 Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Vi ser framemot din ansökan!

Sök jobbet

Om Doggy AB

Doggy AB är den ledande hund- och kattmatsproducenten i Sverige med mer än 100 års erfarenhet av djurmatstillverkning lokalt i Vårgårda. Företaget har ca 195 anställda och har en årlig omsättning på 670 miljoner kr. Doggy är verksamt i mer än 20 länder där framgångsreceptet är att förmedla en del av Sverige i form av hållbara och naturliga produkter, alltid med djurens bästa för ögonen. Kunder är zoo fackhandeln och dagligvaruhandeln. Bolagets varumärken är bland andra Mjau, Doggy och Bozita . Doggy AB satsar stort på produktutveckling och innovation för att fortsättningsvis kunna vara med och leda den långsiktiga utvecklingen i branschen. Med kunskap, innovation och kärlek till katter och hundar levererar Doggy “kärlek från Vårgårda i varje matskål”. Doggy AB ingår i PPF koncernen.
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv