Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Får vi lov att be om en Senior Controller, tack?

ControllerMalmö

Vi förstår att du säkert får många sådana här frågor, så varför skulle du ta klivet vidare med oss? Kanske för att vi ser till dig som person OCH som ekonom? Den ena finns ju inte utan den andra. Vi vill att du ska kunna vara dedikerad ditt jobb under arbetstid samtidigt som ditt engagemang mer än gärna får spilla över på ”Mpya övrig tid”. Om du vill alltså…men många av våra kollegor brukar tycka att det är värt det!

 

I utbyte så kommer vi göra allt för din personliga utveckling inom controlling och för att du ska fortsätta trivas, tillsammans med oss.

 

Vem är vi?

Vi på Mpya Finance är ett gäng kvalificerade ekonomer, med olika bakgrund inom controlling och/eller redovisning. Vi tycker att livet är för viktigt för att klämmas in mellan jobb och möten. Vi är konsult- och rekryteringsföretaget som på riktigt ser och uppmuntrar hela människan, inte bara yrkesmänniskan.

 

Vi är alla människor med unika behov och livssituationer och därför behöver vi se hela bilden; livet – livet fyllt med fritid, vänner, familj, uppdrag, jobb och kollegor. Att jobba på Mpya är att få vara 100% ekonom och 100% människa. Det är viktigt att ha kul, må bra, umgås, dela med sig, se och stötta varandra.

 

Vem är du?
Just nu söker vi dig som är erfaren controller och har tidigare erfarenhet i minst 5 år. Du älskar att arbeta med ekonomi och du har lätt för att förstå ”verkligheten” bakom siffrorna. Du har ett stort affärsintresse och erfarenhet av att hantera och analysera stora datamängder. Ditt systemintresse är stort och dina kunskaper i Excel är goda. Vi ser att du är förtroendeingivande och trivs i en miljö där vi tar hand om varandra. I rollen är du en lagspelare som är kommunikativ, självgående samt har ett starkt driv.

 

Att bli en Mpyan – vad innebär det?
Som ekonomikonsult hos oss är du en del i vårt lag och du är med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Våra kunder verkar i de flesta branscher och är vanligtvis medelstora till stora, internationella bolag. Uppdragen är för kvalificerade ekonomer på mid-level upp till seniora nivåer. Uppdragsvariationen ger dig unika möjligheter till utmaning och utveckling av din karriär.

 

Vem vi söker? Dig såklart!
Vi söker dig som vill vara med på vår resa! Vi tror och hoppas att du är affärsmässig, relationsskapande och trivs i en varierande miljö hos våra med omsorg valda kundföretag. Du stimuleras av mötet med nya människor och du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden. Förmodligen har du flertalet års erfarenhet av kvalificerat arbete inom controlling och brinner för att utvecklas på ett personligt och arbetsrelaterat plan.

Om Mpya Finance
Mpya Finance är ett nytänkande konsult – och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivas. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.

Hur gör jag nu?
Investera lite tid – det är sannolikt värt det oavsett vad det leder till. Ett förutsättningslöst första möte kan bli en spännande början! Ett senare steg är att du kanske vill prata med en av våra konsultkollegor och höra hur det är att arbeta på Mpya?

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Sophia Rosendahl på sophia.rosendahl@mpya.se eller på 0729-997310.

Vi hörs snart, eller hur?

Sök jobbet

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.
Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv