Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ett helt vanligt jobb som ekonom – ekonomikonsult på Mpya Finance!

EkonomUppsala

Vi söker en civilekonom med flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och/eller controlling. Ett plus i kanten är om du har förståelse för koncernredovisning. 

Så, nu var denna jobbannons klar. 

(Vi brukar inte vara så här tråkiga, men ibland behöver det inte vara så krångligt.)

Här kommer annonsen lite mer utförligt för dig som är nyfiken

Vi hade kunnat skriva att vi söker en Senior Accounting & Finance Specialist, men det låter väl onödigt krångligt? Ett helt vanligt jobb som ekonom med en helt vanlig lön – det är vad vi kan erbjuda dig.

Att vara en Mpyan

Som ekonomikonsult på Mpya Finance är du med och levererar interimslösningar, projektstöd och rådgivning inom ekonomi och controlling. Våra kunder finns i olika branscher i alla storlekar och våra uppdrag är för kvalificerade ekonomer, från redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, business controller, financial controller till ekonomichef/CFO – beroende på din kompetens och våra kunders behov.

Vår erfarenhet säger oss att många ekonomer söker trygghet, stabilitet och ett visst mått av rutiner i sin vardag. Det får du hos oss. Men utöver det får du också 270 kvalificerade ekonomikollegor, du får en trygg miljö med en sund vardag och behagliga rutiner. Balans helt enkelt. Vi tycker det är trevligare. Och man mår bättre!

Välkommen till Mpya Finance.

Vem vi söker? Dig såklart!

Vi tror att du är en helt vanlig civilekonom med flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och/eller controlling. Ett plus i kanten kan vara att du har förståelse för koncernredovisning.

Vi tror och hoppas att du är affärsmässig, relationsskapande och framåtlutad och taggas av varierande utmaningar hos våra med omsorg valda kundföretag. Du stimuleras av mötet med nya människor, och du har drivkraften att göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden.

… och just det! Bara så att vi inte glömmer en viktig detalj: Du trivs i en miljö där människor tar hand om varandra, för det gör vi på Mpya. (Det är ju egentligen helt vanligt sunt förnuft.)

Lite perifera, men rätt viktiga detaljer: Vi som vill komma i kontakt med dig heter Hanna och Jennifer och du når oss på hanna.bulldra@mpya.se eller 073-368 16 61 alternativt jennifer.babra@mpya.se eller 073-203 67 76.  Vi kikar igenom ansökningar löpande, så vänta inte med att ge oss ett livstecken om du är intresserad av en helt vanlig intervju, en fika i vårt nya vardagsrum eller varför inte en högst ordinär promenad längs med Fyrisån? 

Vi ses och hörs! 

Sök jobbet

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult – och rekryteringsföretag inom ekonomi. Och för att kunna erbjuda enastående tjänster inom ekonomi krävs enastående människor. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och det är att leverera kvalitetssäkrade lösningar med en nytänkande twist åt våra kunder. Under tiden ser vi alltid människan bakom ekonomen och vice versa. För helt ärligt, ibland kan man behöva dra av momsen från livets kostnader för att få ett positivt resultat – jaa, ni fattar. Det är vårt fokus; idag, imorgon, bättre och sämre dagar – tillsammans ser vi allas bidrag till att sprida kunskap och engagemang hos våra kunder och inom Mpya Finance.
Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv