Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ett helt vanligt jobb som ekonom

Mpya-konsultVästerås

Ett helt vanligt jobb som ekonom.  

Vi söker en civilekonom med flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning. Ett plus i kanten är att du har förståelse för koncernredovisning. 

Så, nu var denna jobbannons klar. 

(Vi brukar inte vara så här tråkiga, men ibland behöver det inte vara så krångligt.)

 

Här kommer annonsen lite mer utförligt för dig som är nyfiken

Vi hade kunnat skriva att vi söker en Senior Accounting & Finance Specialist, men det låter väl onödigt krångligt? Ett helt vanligt jobb som ekonom – det är vad vi kan erbjuda dig. Istället för ”spännande utmaningar och många bollar i luften” kan vi se till att du får en trygg miljö med en sund vardag och behagliga rutiner. Balans helt enkelt. Vi tycker det är trevligare. Och man mår bättre! Vem vill ägna all kraft åt att vara ”driven, stresstålig, flexibel och resultatorienterad”, när man kan vara sund, vettig och helt vanlig? Välkommen till Mpya. Låt oss ta en helt vanlig fika och prata lite.

 

En snabb undersökning (oklart om den var statistiskt säkerställd, men vi förlitar vår empiri på trovärdiga källor) har visat att många ekonomer söker trygghet, stabilitet och ett visst mått av rutiner i sin vardag. Att vara alltför kreativ är inte riktigt något som ekonomer går i gång på. Vi vet alla vad som händer när bokföringen blir alltför kreativ – och där ska vi inte vara. Vi kan istället erbjuda allt det här; ett vanligt jobb med en helt vanlig lön hos en helt ovanlig arbetsgivare.  

 

Vi tror att du är en helt vanlig civilekonom med flerårig erfarenhet av kvalificerad och icke-kreativ-redovisning. Ett plus i kanten kan vara ett du har förståelse för koncernredovisning. Redovisning är kanske inte ditt kall i livet, men det är något du gillar att pyssla med och du har lätt för att förstå ”verkligheten” bakom siffrorna. Bokslut, skatt och moms är inga konstigheter utan dessa delar fixar du självständigt.  Ett starkt önskemål från vår och våra kunders sida är att du känner dig helt bekväm med Excel och att du inte räds att jobba med engelska som koncernspråk.  Så ser vår önskelista ut och vi tror att du som passar in på beskrivningen finns där ute, det gäller bara att vi ska hitta varandra.

… och just det! Bara så att vi inte glömmer en viktig detalj: Du trivs i en miljö där människor tar hand om varandra, för det gör vi på Mpya (Det är ju egentligen helt vanligt sunt förnuft).

 

Lite perifera, men ändå rätt viktiga detaljer:  Jag som vill komma i kontakt med dig heter Veronica och mig når du på  veronica.bohlin@mpya.se eller 072-9996708.  Jag kikar igenom ansökningar löpande, så vänta inte med att ge mig ett livstecken om du är intresserad av en helt vanlig intervju, fika eller varför inte en högst ordinär promenad längs med Svartån?  Vi ses och hörs!  

Sök jobbet

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult – och rekryteringsföretag inom ekonomi. Och för att kunna erbjuda enastående tjänster inom ekonomi krävs enastående människor. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och det är att leverera kvalitetssäkrade lösningar med en nytänkande twist åt våra kunder. Under tiden ser vi alltid människan bakom ekonomen och vice versa. För helt ärligt, ibland kan man behöva dra av momsen från livets kostnader för att få ett positivt resultat – jaa, ni fattar. Det är vårt fokus; idag, imorgon, bättre och sämre dagar – tillsammans ser vi allas bidrag till att sprida kunskap och engagemang hos våra kunder och inom Mpya Finance.
Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv