Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ett helt vanligt jobb som ekonom.

Mpya-konsultUppsala

Ett helt vanligt jobb som ekonom.  

Vi söker en civilekonom med flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och/eller controlling. Ett plus i kanten är att du har förståelse för koncernredovisning. 

Så, nu var denna jobbannons klar. 

(Vi brukar inte vara så här tråkiga, men ibland behöver det inte vara så krångligt.)

Här kommer annonsen lite mer utförligt för dig som är nyfiken

Vi hade kunnat skriva att vi söker en Senior Accounting & Finance Specialist, men det låter väl onödigt krångligt? Ett helt vanligt jobb som ekonom – det är vad vi kan erbjuda dig. Istället för “spännande utmaningar och många bollar i luften” kan vi se till att du får en trygg miljö med en sund vardag och behagliga rutiner. Balans helt enkelt. Vi tycker det är trevligare. Och man mår bättre! Välkommen till Mpya. Låt oss ta en helt vanlig fika och prata lite.

Vår erfarenhet säger oss att många ekonomer söker trygghet, stabilitet och ett visst mått av rutiner i sin vardag. Att vara alltför kreativ är inte riktigt något som ekonomer går i gång på. Vi vet alla vad som händer när bokföringen blir alltför kreativ – och där ska vi inte vara. Vi kan istället erbjuda allt det här; ett vanligt jobb med en helt vanlig lön. 

Vi tror att du är en helt vanlig civilekonom med flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och/eller controlling. Ett plus i kanten kan vara att du har förståelse för koncernredovisning. Redovisning är kanske inte ditt kall i livet, men det är något du gillar att pyssla med och du har lätt för att förstå ”verkligheten” bakom siffrorna. Bokslut, skatt och moms är inga konstigheter utan dessa delar fixar du självständigt. 

… och just det! Bara så att vi inte glömmer en viktig detalj: Du trivs i en miljö där människor tar hand om varandra, för det gör vi på Mpya. (Det är ju egentligen helt vanligt sunt förnuft.)

Lite perifera, men rätt viktiga detaljer: Vi som vill komma i kontakt med dig heter Hanna och Jennifer och du når oss på hanna.bulldra@mpya.se eller 073-368 16 61 alternativt jennifer.babra@mpya.se eller 073-203 67 76.  Vi kikar igenom ansökningar löpande, så vänta inte med att ge oss ett livstecken om du är intresserad av en helt vanlig intervju, fika eller varför inte en högst ordinär promenad längs med Fyrisån?  Vi ses och hörs! 

Sök jobbet

Om Mpya Finance

Mpya Finance är ett nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Vårt mål är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta och trivs. Vår passion och vårt nytänkande ger en grund för individer, kollegor och kunder att växa och utvecklas – och att varje dag jobba för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren och rekryteraren i vår bransch. Vi lever våra ledord – enkelhet, engagemang och delaktighet.
Om nyfikenheten tar överhand… Välkommen att bläddra i vår fina kulturbok!

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv