Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

ESG Controller till BHG i Malmö

Group ControllerMalmö

BHG är Nordens ledande konsument e-handelsföretag med närvaro i större delen av Östeuropa och Centraleuropa samt ett av Skånes snabbast växande börsbolag. I dagsläget omfattar BHG-landskapet mer än 35 bolag, omfattande bl. a Bygghemma.se, Nordic Nest, Svenssons i Lammhult och Trademax.se för att nämna några.

BHG tar sitt hållbarhetsarbete på allvar och förstärker nu organisationen ytterligare. Ta chansen att vara med och bygga en nyckelfunktion för att leda BHG mot en mer hållbar framtid! I rollen ansvarar du för att sätta en struktur och bygga en kontinuitet i organisationens processer med hänsyn till miljöarbetet och social hållbarhet i enlighet med regelverk och interna policys. Rollen är placerad på BHGs huvudkontor beläget vid Centralstationen i Malmö. Du rapporterar till Maria som är CHRO och ESG & Communications. Maria är en positiv, karismatisk och engagerad ledare som arbetar för att bygga ett hållbart bolag.

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Sätta upp och analysera rapportering kring hållbarhet
  • Förbättra målsättningar och se till att de följs
  • Kravställa och stötta bolagen i organisationen att bygga struktur enligt ESG.
  • Projektleda arbetet att BHG följer FN:s kommission och regelverk
  • Kvalitetssäkra ovan genom att driva de förändringar som krävs ute i organisationen

Är det dig vi söker?
För att trivas och nå framgång i rollen är du flexibel och har ett stort intresse och drivs av ESG-frågor. Du är metodisk och analytisk och har en god erfarenhet att leverera med utmärkt kvalitet. Vidare har du ett stort intresse av att lära dig olika verksamheter. Du har en pedagogisk ådra och en stark kommunikativ förmåga och är bra på att skapa goda relationer. Vi tror att du är Civilekonom och har några års arbetslivserfarenhet och är trygg som Business Controller eller från revision. Du har goda systemkunskaper och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar BHG med Mpya Finance. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Amelie Rijpma på tel. 070-9966176 eller amelie.rijpma@mpya.se eller Kristina Bennet på tel. 070-3755075 eller kristina.bennet@mpya.se Ansökan sker via www.mpyafinance.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök jobbet

Om BHG Group

BHG är den största onlineaktören inom konsumenthandel i Norden. Vi har utöver våra nordiska verksamheter också en betydande närvaro i övriga Europa, liksom på utvalda marknader utanför Europa. Vår starka position på våra marknader innebär att vi är den största onlineaktören i Europa inom Home Improvement, som innefattar både Do-It-Yourself och Heminredning. Genom vårt ekosystem av onlinedestinationer, som kompletteras och understöds av fysiska showrooms och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom last-mile leveranser och installationer, erbjuder vi marknadens ledande utbud av välkända externa och egna varumärken. Totalt uppgår antalet unika produkter i gruppen till närmare en miljon, vilket tillsammans med vårt övriga utbud, utgör ett komplett erbjudande inom DIY, fritidsprodukter, möbler och heminredning.
I Gruppen ingår över 100 onlinedestinationer, innefattande till exempel: www.bygghemma.se, www.trademax.se, www.chilli.se, www.furniturebox.se och www.nordicnest.se – och över 70 showrooms. Vårt huvudkontor ligger i Malmö och vi har verksamheter i de flesta europeiska länder. BHG är noterat på Nasdaq Stockholm, med tickern BHG.
BHG:s e-handelsverksamheter har över 2 000 anställda som varje dag arbetar för att skapa en optimal köpupplevelse genom kombinationen av ett oöverträffat produktutbud och smart teknologi, kombinerat med ledande produktexpertis och ett brett utbud av service- och tjänster.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv