Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Erfaren redovisningskonsult med kontorsansvar till Akisa Kind AB

RedovisningskonsultBorås

Är du en driven och erfaren redovisningskonsult som söker nya möjligheter? Då ser vi fram emot din ansökan till tjänsten som  redovisningskonsult med kontorsansvar hos Akisa Kind!

Akisa präglas av en familjär företagskultur som prioriterar kompetensutveckling, välmående och samarbeten mellan kollegor och kontor. De består idag av 11 kollegor fördelade på 3 kontor: Borås, Ulricehamn och Svenljunga samt en filial i Kalix.

Om tjänsten

Vi söker en erfaren redovisningskonsult till Akisa i Svenljunga. Tjänsten innebär att du ska kombinera redovisning med ledarskap och trivs med att leda och driva ett kontor mot nya mål. Tjänsten gäller övergripande redovisning och affärsrådgivning men även ansvar för att leda personal, utveckla verksamheten och driva bolaget framåt. Som ansvarig för kontoret blir du Akisas ansikte utåt och förväntas ha ett proaktivt arbetssätt gentemot kunder, samt identifiera affärsmöjligheter för att attrahera nya kunder.

Vi söker dig som

  • Är auktoriserad redovisningskonsult genom SRF/FAR, kvalificerad erfarenhet av redovisning kan ses som motsvarande.
  • Har flerårig erfarenhet som redovisningskonsult på byrå.
  • Erfarenhet/utbildning inom jord- & skogsbruk är mycket meriterande.
  • Är självständig i bokslut och redovisning inom K1/K2/K3.
  • Kunskap inom hållbarhetsarbete är meriterande.
  • Har goda kunskaper inom Excel.
  • Erfarenhet av Fortnox och Wolters Kluwer är meriterande.

Utöver det, ser vi att du är duktig på att bygga nya relationer så väl som att bibehålla de redan befintliga, oavsett vad gäller kunder eller kollegor. Du är naturligt serviceminded och besitter ett analytiskt sinne som tar dig framåt med hjälp av ditt initiativtagande och driv att ständigt utvecklas så väl individuellt som tillsammans med kunder och kollegor.

Vi erbjuder dig

Hos Akisa ges du möjlighet att utveckla din kompetens och du får redan från början ett stort ansvar samt möjlighet att påverka ditt arbete. Kulturen är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt, vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Det finns även möjlighet till delägarskap framöver.

Akisa satsar på att hjälpa sina kunder på många plan. Därmed växer både du, ditt team och även bolaget. Det erbjuds även ett brett förmånspaket så som förmånsbil samt hälsofrämjande aktiviteter så som träning på arbetstid, kontorsmassage, kiropraktik mm och kanske viktigast av allt – trevliga kollegor!

Vill du bli en del av Akisa?

Vad kul! Skicka i så fall in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval. I den här rekryteringen samarbetar vi med Mpya Finance. Vid frågor, hör av dig till ansvarig rekryterare nedan.

  • Start: Snarast möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placeringsort: Svenljunga

Hur ansöker jag?

I den här rekryteringen samarbetar Akisa med Mpya Finance. Din ansökan gör du via www.mpyafinance.se. Intervjuer och urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan!

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta någon av oss, som arbetar med denna rekrytering: My Fälth my.falth@mpya.se  eller Ida Eriksson ida.eriksson@mpya.se 

Sök jobbet

Om Akisa Kind AB

AKISA (Auktoriserade konsulter i Sverige aktiebolag) är ett konsultföretag som arbetar med redovisning, ekonomi och affärsrådgivning. Företaget startades 2008.
Idag drivs företaget av Gunilla Johansson och Jeanette Isaksson som båda två var med vid starten 2008. Vi har många års erfarenhet av redovisningsbranschen och flera av oss är auktoriserade redovisningskonsulter. På senare år har vi märkt en ökadefterfrågan på kvalificerad ekonomisk rådgivning. Därför är flera av oss nu även certifierade affärsrådgivare.
AKISA kan fungera som det lilla företagets ekonomiavdelning. Vi hjälper till med allt från löpande bokföring till moms, skatter, lön, bokslut och deklarationer. Men vi jobbar inte bara med löpande redovisning. Som chef eller företagsledare står man ofta ensam vid större ekonomiska frågor. Där är vi ditt bollplank för allt som rör företagets ekonomiska situation och framtid.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv