Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Engagerad redovisningsekonom till Reumatikerförbundet

Redovisnings­ekonomStockholm

Är du en positiv och relationskapande redovisningsekonom som trivs i en bred roll? Vill du bli en del av en ideell organisation med starkt engagemang där det finns möjlighet att påverka? Då är du varmt välkommen till Reumatikerförbundet!

Reumatikerförbundet är en medlemsorganisation som arbetar för att tillvarata reumatikers intressen. Vår vision är ett bra liv för alla reumatiker och lösningen på reumatismens gåta!

Om rollen
I rollen som redovisningsekonom ansvarar du för redovisningen från ax till limpa för ett aktiebolag och en ideell förening. Dina huvudsakliga arbetsområden kommer att vara följande:

  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Löpande redovisning och avstämningar
  • Upprätta månadsbokslut
  • Hantera momsredovisningen och upprätta momsdeklarationer
  • Vara delaktig i upprättande av årsredovisningar och skattedeklarationer
  • Utveckla och effektivisera rutiner och processer

Du arbetar tillsammans med ett 30-tal kollegor på Hälsingegatan i Stockholm.

Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med kvalificerad redovisning, är bokslutssjälvständig och trivs med att arbeta med hela flödet, från reskontra till bokslut. Vidare har du gymnasieutbildning inom ekonomi och är flytande i svenska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en ideell organisation och erfarenhet av att upprätta och effektivisera rutiner och processer.

Du är noggrann och strukturerad och du delar gärna med dig av din kunskap till andra. Det är viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som i team och att du har lätt för att skapa relationer både externt och internt.

Vårt erbjudande till dig
Reumatikerförbundet är Sveriges största patientförbund, en stark röst i samhällsdebatten och gör skillnad på riktigt. Här får du möjlighet att arbeta i en idéstyrd organisation med engagerade kollegor i en vänlig kultur med förståelse för balansen mellan arbete och fritid. Vi är en organisation i positiv förändring, med god stämning på arbetet och med förmånliga anställningsvillkor.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Reumatikerförbundet med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se  eller Malin Skotte, malin.skotte@mpya.se. Sista ansökningsdatum är den 30:e juni men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.  Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Reumatikerförbundet

Reumatikerförbundet grundades 1945 och är idag Sveriges största medlemsorganisation för personer med reumatisk sjukdom. Reumatikerförbundet är den största enskilda givaren till svensk reumatologisk forskning. År 2020 delade vi ut 18,5 miljoner kronor. Vi består av 172 lokalföreningar indelade i 24 distrikt och har ca 44 000 medlemmar spridda över hela landet. I förbundet ingår även tre Riksföreningar. Reumatikerförbundet har också ett nära samarbete med Riksorganisationen Unga Reumatiker, som verkar för barn, ungdomar och unga vuxna med reumatisk sjukdom. Läs gärna mer på https://reumatiker.se/ .

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv