Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonomichef/Head of Operations till Bambino Mam

EkonomichefStockholm

Vi söker en affärsdriven Ekonomichef/Head of Operations som vill vara med på Bambino Mams tillväxtresa! Trivs du i en dynamisk miljö med hög teamkänsla där du kan göra skillnad? Är du trygg i dina redovisningskunskaper samtidigt som du har stort intresse för affären och är analytisk lagd? Då kan det vara dig vi söker!

Om rollen
I rollen som Ekonomichef/Head of Operations kommer du att vara en nyckelperson i Bambino Mams fortsatta tillväxtresa och det är därför viktigt att du förutom din kunskap inom redovisning och rapportering har ett analytiskt/affärsmässigt tänk och engagemang. Du kommer både att ansvara för ekonomi och supply med personalansvar för tre medarbetare. I rollen kommer du att arbeta både operativt och strategiskt. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att innefatta:

  • Kvalitetssäkra månadsbokslut och rapportera till moderbolaget i Schweiz
  • Presentera finansiell information och analyser
  • Upprätta årsredovisning och skattedeklarationer
  • Utföra analyser och utveckla controllerfunktionen
  • Vara övergripande ansvarig för att upprätta och kvalitetssäkra budget och prognos
  • Moms- och tullhantering samt valutahantering
  • Kassaflödesanalys

Effektiviseringar och förbättringar av flöden och processer kommer vara en naturlig del av din vardag. Du kommer även att ingå i ledningsgruppen och du rapporterar till VD.

Din Profil
Vi söker dig som har god kunskap och erfarenhet av svenska redovisningsregler och även har erfarenhet av controlling, gärna från ett produktbolag. Nu är du redo att ta dig an nästa utmaning där du ser dig själv som ledare i ett dynamiskt bolag med stark teamkänsla. Du kommer även att ansvara för systemen inom ditt område, ekonomi och supply, och därför har du ett intresse för system och en god kunskap i Excel.  I grunden har du en akademisk examen eller likvärdig och du är flytande i både svenska och engelska. Det är meriterande om du har arbetat med supply och har erfarenhet av Navision.

Som person är du analytisk och proaktiv. Du har strategisk höjd, ser helheter och är samtidigt noggrann med detaljer. Vidare är du prestigelös och lösningsfokuserad. Du ser möjligheterna och drivs av att kunna förändra och påverka. Du har en stark kommunikativ förmåga och en god samarbetsförmåga.

Vårt erbjudande till dig
Vi tror att nyckeln till framgång är vår företagskultur – en kultur som värnar om allas välmående och bästa möjliga förutsättningar till framgång. Passion, Kommunikation, Ägandeskap, Uppskattning och Innovation är värderingar som vi vill ska känneteckna vår arbetsplats. Vi erbjuder en engagerad, dynamisk och platt organisation där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Vi är en relativt liten organisation och därför behöver man kunna hantera dynamik och flexibilitet för att vi framgångsrikt skall nå gemensamma mål tillsammans. Vi sitter i fina, ljusa lokaler på Gamla Brogatan 26 centralt i city och erbjuder en hybrid arbetsplats.

Hur gör jag nu?
I denna rekrytering samarbetar Bambino Mam med Mpya Finance. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande kallar till intervjuer. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se . Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så tveka inte att söka. Välkommen med din ansökan!

 

Sök jobbet

Om Bambino Mam AB

Bambino Mam är det svenska dotterbolaget till MAM Baby AG i Schweiz som grundades 1975 i Österrike, med varumärkena MAM och Bambino. MAM är idag världsledande på sugnappar och nappflaskor och svenska Bambino är ett av de mest kända och älskade varumärkena för små barn i Sverige. Tillsammans täcker MAM och Bambino in allt som det lilla barnet behöver de första åren när det gäller tröst, amning, matning och äta själv. För oss är det självklart att sätta det lilla barnets och föräldrars behov i centrum så att de kan fokusera på glädjen i att vara en familj.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv