Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonomichef till Modigo

EkonomichefStockholm

Är du en erfaren och engagerad ekonom som drivs av förändring, effektivisering och utveckling? Vill du arbeta i ett bolag som gör skillnad på riktigt? Då kan tjänsten som Ekonomichef på Modigo vara rätt tjänst för just dig!

Vad kan Modigo erbjuda dig?
Modigo är en privat vårdgivare inom specialistpsykiatri som på kort tid etablerat sig som ett av de ledande företagen inom området neuropsykiatri, utredningar och behandling. Vi arbetar alltid enligt evidensbaserade metoder och har en hög kvalitetsstandard. Modigo har mottagningar i Sundsvall, Stockholm, Lund samt Göteborg.

Våra värderingar kvalitet, medmänsklighet och mod beskriver oss väl och är våra ledstjärnor i såväl beslutsfattande som i vårt dagliga arbete. Modigo ingår i koncernen Modigo Group tillsammans med ADHD Care by Modigo som är en digital specialistklinik inom medicinsk behandling av ADHD.

Modigo är en arbetsplats som tar vara på dina idéer och där du får vara med och driva utvecklingen framåt! 

Om rollen
I rollen som Ekonomichef ansvarar du för bolagets ekonomiavdelning. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Du ansvarar för budget och uppföljning för hela bolaget samt för de olika enheterna. På enhetsnivå samarbetar du med enhetschefer och bidrar med affärsanalys, rapportering och sammanställning av underlag för väsentliga affärsbeslut. Ekonomifunktionen kan framöver även omfatta ansvar för legala frågor och inköp.  I tjänsten ingår personalansvar för två personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Handleda, coacha och utveckla ditt ekonomteam
  • Ansvar för legal redovisning och att bolaget följer legala och skattemässiga krav på ekonomisk rapportering
  • Ansvar för upprättande av årsredovisning och deklaration samt kontakter med bolagets revisorer
  • Ansvar för att analysera och medverka till organisk och förvärvad tillväxt, involverad i större upphandlingar och affärsbeslut
  • Delaktig och stöd i analyser och rekommendationer kring affären och eventuella nya affärsmöjligheter
  • Bereda styrelseunderlag
  • Ansvar för att ge verksamheten verktyg för uppföljning, framtagande av budget och stöd i finansiella frågor
  • Ansvara för årsbokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration i samarbete med revisor för Modigo AB samt för ADHC Care by Modigo AB som är ingår i koncernen. 
  • Ledningsgruppsarbete
  • Kontinuerligt arbeta med utveckling och processförbättringar

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en akademisk examen i ekonomi eller motsvarande med erfarenhet från roll med teamansvar inom kvalificerad redovisning eller brett ansvar inom affärscontrolling alternativt innehar rollen som ekonomichef / redovisningschef idag. Du är van att arbeta affärsnära och har goda kunskaper i redovisning och rapportering. Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel och behärskar svenska flytande både tal och skrift. Du har ett genuint IT-intresse inom ekonomiområdet och erfarenhet av att utveckla processer och arbetssätt, detta kräver att du har ett visst IT intresse för att ha förståelse för hur olika delar hänger ihop för att kunna effektivisera arbetet genom systemförbättringar. Har du erfarenhet från vård- och omsorgsbranschen och / eller har medverkat vid DD processer och integration av förvärv är det meriterade. Erfarenhet av personalledning är meriterande.

Som person är du positiv, proaktiv och lyhörd. Du har strategisk höjd, ser helheter och är samtidigt noggrann med detaljer. Vidare är du prestigelös, pedagogisk, ödmjuk, har en god samarbetsförmåga och är van vid att arbeta i team. Du har ett stort engagemang, brinner för företagets verksamhet och utveckling och är en god ledare med etisk förankring i arbetet.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Modigo med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme på helene.werme@mpya.se eller Italo Paras på italo.paras@mpya.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.  Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Modigo AB

Modigo är ett väletablerat företag som arbetar med neuropsykiatriska utredningar samt psykologisk behandling. Vi arbetar enligt evidensbaserade metoder och tummar aldrig på kvaliteten. Modigo har mottagningar i Stockholm, Göteborg, Lund och Sundsvall. Vår VD/verksamhetschef och samtliga enhetschefer är psykologer med gedigen klinisk psykiatrisk erfarenhet. Våra värderingar kvalitet, medmänsklighet och mod beskriver oss väl och är våra ledstjärnor i såväl beslutsfattande som dagligt arbete. Vi har avtal och ett gott samarbete med flera regioner. Vår omsättning uppgår till 180 miljoner kronor och 65 anställda.  https://www.modigo.se/ https://adhdcare.se/
 

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv