Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonomichef till GSAB

EkonomichefStockholm

Nu söker vi dig som vill axla rollen som Ekonomichef och vara med att leda företaget under nästa fas av tillväxt och utveckling men också arbeta operativt med redovisningen. GSAB befinner sig i en spännande expansions- och utvecklingsfas med högt ställda ambitioner att bygga ett ledande företag baserat på unika produkter för att skapa miljöer där människor trivs. Här finns en fantastisk möjlighet att växa med bolaget!

Om rollen
I rollen som Ekonomichef ingår du i ledningsgruppen och har ansvar för hela flödet inom ekonomi inklusive löneadministration. Till din hjälp har du en ekonomi/inköpsassistent och i takt med att bolaget växer finns planer på att utöka ekonomiavdelningen med ytterligare en person. Du rapporterar till VD som du kommer att ha ett nära samarbete med och stötta i ekonomiska frågor. I din roll som Ekonomichef ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Ansvara och utföra flödet inom redovisning från reskontra till bokslut
  • Skatte- och momsdeklarationer
  • Löneadministration för ca 30 anställda
  • Upprätta månadsrapporter och presentera i ledningsgrupp
  • Upprätta årsredovisning och vara kontaktperson för revisorerna
  • Analysera det ekonomiska utfallet samt driva budget- och prognosarbetet
  • Effektivisera rutiner, processer och driva utvecklingsfrågor

Du sitter i fina, ljusa lokaler i Länna och erbjuds eget kontor. Det finns möjlighet för en hybrid arbetslösning efter introduktionen.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som Ekonomichef ser vi att du har flerårig erfarenhet inom ekonomi. Du har tidigare haft en roll med helhetsansvar där du arbetat med redovisning, bokslut, årsredovisning samt budget och analys. Du har goda kunskaper i Excel och ett systemintresse. Det är meriterande om du tidigare arbetat med löneadministration samt har erfarenhet från tillverkande bolag. Du har en förmåga att fokusera på detaljer samtidigt som du kan lyfta blicken och se till helheten. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och du har en akademisk examen eller likvärdig utbildning.

Som person är du lösningsorienterad, serviceminded och du trivs i en bred roll där du får vara med och påverka och utveckla, både företaget och dig själv. Du är trygg både i din kunskap och person och har en hög kommunikativ förmåga samt lätt för att skapa relationer med andra människor. Du är självgående, strukturerad och noggrann med en analytisk förmåga.

Nyfiken på att veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar GSAB med Mpya Finance. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Elin Allskog på elin.allskog@mpya.se eller Malin Skotte på malin.skotte@mpya.se Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om GSAB Glasmästeribranschens Service Aktiebolag

Med fokus på arkitektoniska glaslösningar strävar vi mot att lösa utmaningar genom design, innovation och hållbarhet. GSAB tillverkar och levererar glasväggar, duschväggar, räcken och andra relaterade produkter till glasbranschen, byggbranschen och aktörer inom projektutvecklingsindustrin. Exempel på detta kan ses i flera kända byggnader där det finns höga arkitektoniska ambitioner oavsett om det handlar om kontor, kommersiella lokaler, offentliga miljöer eller privata hem.  
I GSABs verksamhet ingår varumärket Invitrea, där vi skapar egna produkter inom kategorierna Room, Railing, Bath, Exterior och Interior.   Med ett stort sortiment av detaljer och tillval är möjligheterna stora att göra unika lösningar för många miljöer och behov. Elegant och stilren design, skräddarsytt och snabbmonterat med ett perfekt slutresultat – vi vill helt enkelt skapa fantastiska miljöer där människor trivs. Det är det vi menar med Spaces for the Senses.  
Läs mer på invitrea.com och gsab.se

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv