Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonomichef till Got City Center Hotels

EkonomichefGöteborg

Som Ekonomichef på Got City Center Hotels kommer du få en viktig och betydande roll där du får möjlighet att vara med och driva företaget framåt. Du kommer att få ansvar för 9 hotell och det är fler spännande hotellprojekt på gång. Vi söker dig som har ett starkt affärsfokus och som vill vara med på en spännande tillväxtresa!

Om rollen

Rollen som ekonomichef hos oss är helt ny och du erbjuds därför en unik möjlighet att på bästa sätt bygga vår ekonomifunktion. Vi befinner oss i en expansiv fas, där det kommer ställas höga krav på flexibilitet, vilja och driv. Med våra säkrade projekt i pipen räknar vi med att vara tre gånger så stora om fem år. Du trivs i en miljö där man värderar en hög servicenivå och förstår att komplexiteten i en hotellverksamhet är kopplat till allt från stora fasta kostnader till små detaljer. Allt måste finnas för att våra kunder ska trivas. Kontoret är beläget på Hotell Vasa, Viktoriagatan i Göteborg. Du rapporterar till vår VD Henric och blir en del av vår styrelse.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvarig kontakt med outsourcingpartners (redovisningsbyråer, revisorer, bank)
  • Ansvara för framtagande av underlag och prognoser kopplat till bank och leasingavtal
  • Utveckla och dokumentera affärsprocesser
  • Budget- och prognosarbete samt kostnadseffektiviseringar
  • Effektivisering och digitalisering av ekonomifunktionen
  • Framtagning av styrelsematerial, kvartalsrapporter, årsredovisning etc.
  • Behjälplig vid frågor kopplat till ekonomi från våra hotellchefer och faktureringsansvariga
  • Viss HR administration
  • Övriga ad hoc-uppgifter

Vem är du?

Du har relevant ekonomisk utbildning och erfarenhet av att arbeta brett inom ekonomi. Då vi befinner oss i en expansiv fas med många projekt i pipeline, ser vi det meriterande om du har erfarenhet av projektarbete och investeringar. Du är proaktiv med ett starkt engagemang och du trivs i en föränderlig miljö där du har stor möjlighet att påverka. Som person är du trygg i dig själv och van vid att fatta beslut samt driva förändringar inom en organisation. Vidare är du driven, triggas av att bygga strukturer och har järnkoll på siffrorna. Du har en stark serviceådra i dig och ser det som en självklarhet att ha en positiv inställning och är lösningsfokuserad. Vidare ser vi att du har ett starkt systemintresse och är duktig på Excel.

Nyfiken på att höra mer?

I denna rekrytering samarbetar Got City Center Hotels med Mpya Finance. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin Antonsson 070-931 87 69 eller Anette Zantelid 073-203 67 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet
Ekonomichef till Got City Center Hotels

Elin Antonsson

Göteborg

Rekryteringschef Väst, Rekryteringskonsult

Vi ses på LinkedIn!

+46 70 931 87 69

Om Got City Center Hotels

Got City Center Hotels – GCCH är en hotellgrupp med huvudkontor i Göteborg. Koncernen driver ett antal hotell, restauranger och barer på flera orter i Sverige. 
2023 utökades GCCH med 3 hotellverksamheter på nya orter. Just nu bygger man bland annat Willow Hotel i Trelleborg som blir ett destinationshotell på 16 våningar.

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv