Lediga ekonomijobb

Varje ny utmaning ger ny kompetens som fogas till det som du redan kan. Hitta ditt nästa steg här.

Ekonomichef till Evercare Medical

EkonomichefStockholm

Är du en affärsinriktad Business Controller som nu vill ta nästa steg? Söker du en spännande roll där du får arbeta både strategiskt och verksamhetsnära? Då kan tjänsten som Ekonomichef på Evercare Medical vara rätt tjänst just för dig!

Vad kan Evercare Medical erbjuda dig?
Evercare Medical ingår i Asker Healthcare, en internationell koncern i stark tillväxt med tydliga värderingar där du får möjlighet att växa och bidra. I rollen som Ekonomichef ingår du i ledningsgruppen för Evercare Medical och kommer ha ett tätt samarbete med VD och övriga i ledningsgruppen. Rollen innebär många kontaktytor i en internationell miljö.

Som Ekonomichef är du ansvarig för uppföljning, analys samt budget- och forecast processen. Ditt fokus är framåtriktat och du kommer ansvara för kvalitativa informations- och beslutsunderlag till verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Driva budget- och prognosprocessen, affärsplanering samt rapportering till ledning och styrelse samt Asker Group.
  • Strategi och analysarbete.
  • Framtagning av ekonomiska beslutsunderlag samt finansiell och strategisk sparringpartner till VD.
  • Framtagning och uppföljning av Business Cases och ekonomiska beslutsunderlag.
  • Utbilda och stötta budgetansvariga i att förstå sina siffror i budget, prognos och utfall.
  • Utbilda samt agera stöd och bollplank till verksamheten.
  • Månadsrapportering med analys till koncernen och internt till Asker bolagen.
  • Utveckla och förbättra processer, rutiner och arbetssätt.
  • Ansvara för och deltaga olika större planerade projekt samt diverse ADHOC projekt.

Du rapporterar till VD och tjänsten är placerad på Evercare Medical/Askers nyrenoverade kontor i Mörby.

Vem letar vi efter?
För att lyckas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en relevant akademisk utbildning och flera års erfarenhet som Business Controller. Vi söker dig som är analytisk med affärsmässig utgångspunkt och med förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du är van att driva budget- och prognosprocessen och trivs med att arbeta nära verksamheten och vara sparringpartner till chefer i organisationen. Du har mycket god förmåga att presentera i tal och skrift, både på engelska och på svenska. Du har stort systemintresse och erfarenhet av BI-system. Har du dessutom erfarenhet från bolag med egen produktion eller många artiklar, prissättning är det starkt meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är framåtlutad, proaktiv och affärsinriktad. Vidare är du analytisk, strukturerad samt kommunikativ och trivs i en föränderlig miljö. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Evercare Medical med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme på helene.werme@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Om Evercare Medical

Evercare Medical är ett ledande företag inom medicinsk utrustning och förbrukningsartiklar som hjälper vårdgivare och patienter att uppnå bättre resultat. Evercare Medical utvecklar medicinska förbrukningsartiklar som bidrar till en bättre hälso- och sjukvård i Europa, med ett omfattande sortiment inom medicinska förbrukningsartiklar för vårdgivare och patienter.
Vi strävar efter att erbjuda en portfölj av högsta klass, inklusive det nya varumärket Embra® med produkter som har en lägre miljöpåverkan, evercare®, och SELEFA®. Med över 2 800 produkter i 33 olika produktgrupper är vår mission att stödja hälso- och sjukvården att förbättra patientresultaten och minska de totala vårdkostnaderna, samtidigt som vi arbetar med våra leverantörer för att säkerställa hållbara metoder genom hela värdekedjan.
Hos oss får du arbeta i ett engagerat och innovativt team som strävar efter att leverera produkter av högsta kvalitet och hållbarhet till våra kunder. Evercare Medical är ett team av passionerade personer som vill bidra till att förbättra människors hälsa och välbefinnande. Varmt välkommen till oss.
Läs mer om Evercare Medical
Welcome | Evercare Medical (evercare-medical.com)
https://www.linkedin.com/company/evercaremedical/

Ekonom med pennmustasch

Funderat på att bli konsult?

Rollen som konsult ger en möjlighet till utveckling som är svår att matcha, eftersom du på kort tid kan se hur flera olika företag jobbar och därmed kan plocka ut kunskapsmässiga russin.

 

Läs mer om konsultlivet

Inget jobb som känns hundra? Regga ditt CV.

Mer än 50% av de jobb vi tillsätter sker via search och annonseras därför inte ut – därför blir vi glada om du reggar ditt CV här. Då kan vi hitta dig ändå, eller rättare sagt; då kan ditt drömjobb hitta dig.

 

regga ditt cv